Feeling Lonely

Shades of Violet

IMG_3076

IMG_3064

IMG_3098

IMG_3129

IMG_3157

I går skulle jeg have taget billeder af min skønne bror, men vi måtte desværre aflyse. Da jeg ikke gad spilde at jeg allerede havde sat mit hår og min makeup, tog jeg for sjov nogle billeder selv. Det er simpelthen så svært, men det var meget sjovt, og jeg synes de blev ret fine. Jeg har den smukkeste kjole på jeg nogensinde har ejet. Den er fra Spell Designs’ nye kollektion og var en fødselsdagsgave fra mig til mig. Er det ikke nogle smukke farver? Jeg vil gerne have nogle bedre billeder af den på, som en anden har taget, gerne udenfor, så I kan se den ordentligt, men nu får I lige en lille smagsprøve på den. I weekenden filmer jeg mine august favoritter, og snart kommer der et indlæg om mine fine fødselsdagsgaver, samt et fint outfit til en regnvejrsdag. Håber I får en god dag! Jeg smutter på arbejde nu.

——–

Yesterday me and my brother were supposed to take photos, but unfortunately we had to cancel. As I did not want my already curled hair and photoshoot makeup to go to waste I took some photos myself, just for fun. It is so hard, but it was a lot of fun and I think they turned out pretty cute. I am wearing the most beautiful dress I have ever owned. It is from Spell Designs’ new collection and was a birthday gift from me to me. Are the colors not gorgeous? I definitely want some better photos of this on that another person takes outside to show you properly, but right now I am showing you this sneak peak. This coming weekend I will film my August favorites and I will soon post an entry about my amazing birthday presents as well as a pretty outfit for a rainy day. I hope you all have a great day! I will leave for work now.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Feeling Lonely