Hunter Boots Alternative

Daisy Chain In My Window

Daisy Chain3

Daisy Chain8

Daisy Chain4

Daisy Chain

Daisy Chain2

Daisy Chain7

Daisu Chain5

Daisy Chain6

Jeg har før vist jer denne dragt to gange før for laaang tid siden her. Jeg elsker den, jeg synes den er så smuk og delikat, og så fin og retro-agtig. Farverne er perfekte, og de smukke margueritter er så unikke. Den er fra Spell Designs. Jeg har den her på med min skønne frynsecardigan fra Buch Copenhagen og et par hvide espadrillos. Bagheera kom forbi imens vi tog billederne, og jeg er helt vild med de billeder jeg fik med ham, er de ikke søde? <3 In other news er jeg stadig hæs og har nu også hovedpine, er forkølet, har mavekramper og ondt i hele kroppen. Puha, jeg tror jeg er i starten af en slem omgang sygdom. Jeg var hjemme fra arbejde mandag, og har været der tirsdag og i dag, men hvis jeg har det sådan igen i morgen er jeg nødt til, at melde mig syg IGEN. Jeg hader at være syg, jeg synes det er så surt at være hjemme når man ved der er brug for én på arbejdet.

——–

I have shown you this romper twice before a looong time ago here. I love it, I think it is so beautiful and delicate and so pretty and retro-like. The colors are perfect and the beautiful daisies are so unique. It is from Spell Designs. Here I am wearing it with my gorgeous fringe cardigan from Buch Copenhagen and a pair of white espadrilles. Bagheera showed up while we were shooting and I am loving the photos I got with him, are they not sweet? <3 In other news I am still ill, still hoarse and now I also have a headache, a cold, stomachache and sore in my whole body. Phew, I think I am in the beginning of a bad cold/fever. I was home from work Monday and have been there Tuesday and today, but if I feel this way tomorrow I have to call in sick AGAIN. I hate being sick, I think it is the worst to stay home when I know I am wanted at work.

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hunter Boots Alternative