Roskilde Festival 15 - Outfit #1 - Hoodie

Roskilde Festival 15 – Outfit #2 – Peacocks

Skærmbillede 2015-07-01 kl. 10.38.01

IMG_5758

IMG_5763

Skærmbillede 2015-07-01 kl. 10.37.47

Skærmbillede 2015-07-01 kl. 10.47.37

<- romper / sunglasses / sneakers ->

Så er jeg lige et smut hjemme efter nogle skønne dage på festivalen. Det var SÅ skønt at komme tilbage. Det var forfærdelig trist at være hjemme med øjenbetændelse når jeg vidste at der foregik en masse fede ting derude imens. I går kom sommeren endelig for alvor, og derfor benyttede jeg chancen og trak i en fin dragt jeg har glædet mig så meget til, at have på! Den er fra Spell Designs x Free People og jeg har før vist jer den her. Jeg tog mine blå Vans på til, for at gøre outfittet mere afslappet, og så havde jeg mine yndlingssolbriller på! Jeg er virkelig glad for de solbriller, jeg synes de er helt fantastiske! Forresten er det sidste billede fra Dagens.dk – haha! Så er jeg også med i nyhedsartiklerne.

——–

I am just home for a short while after some amazing days on the festival. It was SO great coming back. It was horribly sad being home with eye infection when I knew that so many awesome things were going on out there at the same time. Yesterday Summer finally showed itself and therefore I used the opportunity to wear my beautiful romper I have been looking so much forward to wearing! It is from Spell Designs x Free People and I have shown it to you before here. I wore my blue Vans with it to make the outfit more casual and then I had on my favorite sunglasses, I think they are fantastic! By the way, the last photo is from a Danish news site called Dagens.dk – haha! So I am in an article today.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival 15 - Outfit #1 - Hoodie