Roskilde Festival 15 - Update - My Eyes Are Ruined

Roskilde Festival 15 – Outfit #1 – Hoodie

Skærmbillede 2015-06-29 kl. 12.22.05

IMG_5716

IMG_5717

<- similar dreamcatcher dress / hoodie / pants / sunnies ->

Jeg nåede desværre ikke at få nogle billeder af mig selv med dette outfit på, da jeg jo fik øjenbetændelse og ikke følte mig som den smukkeste person lige dér. Dette outfit havde jeg på i køen, og jeg synes selv det er så fedt. Jeg havde min smukke drømmefanger-kjole på som top, til et par meget stramme, sorte bukser. Til det havde jeg et par mørkebrune støvler, en grå hættebluse og en faux læderjakke, samt mine nye yndlingssolbriller, som jeg elsker SÅ meget fordi, ét: der er spejlglas og to: de er hjerteformede! In other news flyttede vi i går, og jeg elsker den nye lejlighed, den er så stor! Dog er det ret kaotisk nu, især da jeg skal ud på festivalen lige om lidt, så vi når ikke rigtigt at pakke noget ud før efter denne uge.

——–

Unfortunately I did not get to have any photos taken of me in this outfit, as I got an eye infection and did not feel like the world’s most beautiful girl right then. This outfit was the one I wore in the line and I thought it was really cool. I wore my beautiful dreamcatcher dress as a top with a pair of very tight, black pants. For that I wore a pair of dark brown boots, a grey hoodie and a faux leather jacket as well as my new favorite sunglasses which I love SO much because, one: they have mirrored glasses and two: they are heart shaped! In other news we moved yesterday and I love the new apartment, it is so big! Though it is quite chaotic right now, especially as I am going to the festival in a moment so we will not really get to pack anything out before after this week.

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival 15 - Update - My Eyes Are Ruined