Roskilde Festival 15 - My Little Bag

Roskilde Festival 15 – Update – My Eyes Are Ruined

Skærmbillede 2015-06-28 kl. 11.34.51

Skærmbillede 2015-06-28 kl. 11.31.20

Skærmbillede 2015-06-28 kl. 11.31.29

Skærmbillede 2015-06-28 kl. 11.31.41

Forrige år fik jeg halsbetændelse, sidste år fik jeg blærebetændelse og i år vågnede jeg op på dagen hvor jeg skulle ud at ligge i kø med slem øjenbetændelse i det ene øje. Jeg kan intet stille op – HVER gang jeg skal på Roskilde Festival bliver jeg syg. Jeg har ingen antydning af nogen form for sygdom dagen før, men på selve dagen vågner jeg ALTID op med et eller andet. Jeg tog på arbejde og fik heldigvis en kollegas dråber fra da hun havde øjenbetændelse. Jeg pakkede og tog ud i køen, og jeg kunne mærke at det begyndte at sprede sig til det andet øje. Jeg havde en super hyggelig aften og nat i køen, hvor jeg sås med min skønne søster Emma, som I kan se på billedet. Jeg sad og drak øl hele natten med en fra lejren, da der ikke var pladser til at alle kunne sove. Da jeg endelig fandt en plads blev jeg vækket fordi nu skulle madrasserne pakkes sammen, og jeg kunne bare mærke at mine øjne var helt ødelagte: Jeg havde så ondt og kunne næsten ikke åbne dem, de var helt klistret sammen. Så jeg tog hjem, for jeg kunne altså ikke holde ud at være et sted uden mulighed for, at vaske mine øjne. Og gik glip af at løbe med ind og finde en plads når de åbnede. For første gang siden jeg var 15. Min 10. gang på Roskilde. Øv, hvor er jeg ked af det. Jeg tog hjem til min søde mor, som forkælede mig, og derefter hjem til mig selv og købte pizza og is som trøst. Jeg har brugt kamillete på mine øjne, dryppet og sovet og vasket dem. Og i dag er de kun meget hævede. Vi flytter i dag, så der er heller ingen festival i dag. Jeg glæder mig som en sindssyg til, at flytte og tror det bliver så hyggeligt. Og så må jeg tage derud på mandag og nyde det i fulde drag!

——–

Last year I had a bladder infection. The year before that I had a sore throat and this year I woke up on the day I was going to go to the line with a horrible eye infection in one eye. I can not do anything – EVERY time I am going to Roskilde Festival I fall ill. I have no hints of any kind of illness the day before, but on the day I ALWAYS wake up with something. I went to work and luckily I got a colleagues eye drops from when she had an eye infection. I packed and went to the line where I then felt it spreading to the other eye. I had a super nice evening and night in the line, where I met up with my amazing sister Emma, who you can see in the photo. I chilled and drank beers all night with a guy from my camp because there was not any room for us to sleep. When I finally fell asleep I was woken up because the mattresses needed to be moved and I just felt how my eyes were completely ruined: I was in so much pain and could barely open them, they were totally stuck together. So I went home, I could not stand being at a place where I had no way of washing my eyes. And missed running in and finding a spot for our camp when it opened. First time since I was 15. My 10th time at Roskilde. Ugh, I am so bummed. I went home to my sweet mum who spoiled me and after that I went home to myself and bought pizza and ice-cream as a comfort. I have been using chamomile tea on my eyes, dripped them, slept and washed them. And today they are only very swollen. We are moving today, so no festival today either. I am extremely excited for moving and think it will be such an awesome day. And then I will have to go to the festival on Monday and enjoy it there!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival 15 - My Little Bag