Roskilde Festival 15 - Makeup

Roskilde Festival 15 – My Little Bag

Skærmbillede 2015-06-26 kl. 20.44.20

Skærmbillede 2015-06-26 kl. 20.44.44

Skærmbillede 2015-06-26 kl. 20.44.54

Dette er tips til alle, som skal på Roskilde, eller hvilken som helst anden, festival her i sommeren. Jeg skal på min tiende Roskilde i træk i år, så uden at lyde bedrevidende har jeg helt klart gjort mig nogle erfaringer i årenes løb! Fjerde indlæg skal handle om hvad jeg personligt synes er aller vigtigst at have i min lille skuldertaske, som jeg bærer rundt med mig over alt på pladsen.

Det er egentlig ret simpelt. For det første er det bare så vigtigt med en lille taske, som er nem og hasslefree at bære rundt på, især hvis man skal danse og hoppe til koncerter. Min taske er en lædertaske som jeg har købt i Vero Moda, der hænger over skulderen. Der er to rum. Jeg synes den er så fin og enkel, og jeg elsker den varme farve og det fine materiale. I det store rum har jeg min håndsprit, som jeg bruger hele tiden derude. Der er nemlig ikke håndsprit på toiletterne ud over den første dag, da det løber tørt, og der er ikke sæbe. Den næste ting jeg hele tiden har på mig, er min læbepomade fra Maybelline, deres berømte Baby Lips. Jeg får tørre læber af at være ude hele tiden og af at drikke alkohol, så jeg bruger meget læbepomade derude. Jeg har altid lighter på mig, fordi man altid kan bruge en lighter. Og så er den fed fordi det er min Roskilde lighter og jeg har haft den i tre år. Tyggegummi siger sig selv, og det sidste er ikke mit dankort, men det repræsenterer det. Jeg gider ikke holde styr på min pung også eller kontanter, og mit dankort fylder ikke særlig meget.

Nu vil jeg smutte ud i køen! JUBIIIII! <3

——–

These are tips for everyone who are going to Roskilde Festival or any other festival, this Summer. There will be more entries with tips during the week. I am going to my tenth Roskilde in a row this year so without trying to sound like I know better I have definitely gained some experience and tips! Fourth entry is going to be my personally most important things to carry around in my shoulder purse everywhere on the festival ground.

It is pretty simple, actually. First of all it is super important to have a small bag that is easy and hassle free to carry around, especially if you are going to jump and dance at concerts. My purse is a leather purse which I bought in Vero Moda, and hangs on the shoulder. There are two compartments. I think it is so pretty and simple and I love the warm color and the nice material. In the large compartment I have my hand disinfect which I use all the time out there since there is not hand disinfect on the toilets apart from the first day because they run out and there is not soap. The next thing I always carry is my lip balm fra Maybelline, their famous Baby Lips. I get really dry lips from being outside and drinking alcohol, so I use a lot of lip balm out there. I always carry a lighter because you never know when you will need one. And then it is cool because it is my Roskilde lighter and I have had it for three years. Chewing gum is pretty self explanatory and the last thing is not my visa card, but it represents it. I do not want to carry around my wallet too or cash and my visa does not take up a lot of space. 

Now I will drive out to the line on the festival ground! YAY! <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Roskilde Festival 15 - Makeup