White Wooden Floors

Roskilde Festival 15 – Makeup

IMG_5674

IMG_5663

Nøj, hvor er jeg stresset lige nu. Hele lejligheden er pakket ned, her er totalt proppet og rodet og kaos. I morgen kalder arbejde, derefter direkte ud i festivalkøen og ligge hele natten og lørdag dag. Én nat i telt på festivalen og så hjem og få nøgle og flytte alt om søndagen! Det er stressende at flytte midt under festivalen. Jeg hader flytterod!

Dette er tips til alle, som skal på Roskilde, eller hvilken som helst anden, festival her i sommeren. Der vil komme flere indlæg med tips løbende i denne uge. Jeg skal på min tiende Roskilde i træk i år, så uden at lyde bedrevidende har jeg helt klart gjort mig nogle erfaringer i årenes løb! Tredje indlæg skal handle om mine bedste tips til, hvad for noget makeup der er nødvendigt/en god ide at have hvis man godt vil være naturlig, bruge minimal tid, men stadig gerne vil se nogenlunde frisk ud om morgenen <3

Hvis I ikke har set det, vil jeg gerne henvise til mit indlæg om toiletartikler, hvor der også er idéer til ansigtsplejeprodukter, som selvfølgelig skal på inden disse ting. Igen, dette er blot det jeg har på derude, men det er smag og behag!

Trin 1:
Efter min ansigts – og solcreme er lagt, begynder jeg, at påføre concealer. Den concealer jeg tager med er True Match Le Correcteur Concealer fra L’OREAL, da den er lille, mat, dækkende og nem at påføre. Jeg bruger kun concealer, da jeg gerne vil have så lidt makeup på som muligt. Jeg påfører concealeren under øjnene hvis jeg ser meget træt ud, og på eventuelle urenheder.

Trin 2:
Jeg “setter” concealeren med MAYBELLINEs Dream Mat Powder, som er rgtig god og holder hele dagen, hvilket er godt, især hvis solen skinner meget og man sveder. Jeg påfører denne med en Kabukibørste, som er perfekt til sådanne produkter, og lille, så den ikke fylder så meget.

Trin 3:
For at se lidt mere vågen og fin ud tager jeg altid mascara på derude. Jeg elsker denne nye Colossal Volum’ Express Mascara fra MAYBELLINE, da den er vandtæt og derfor hverken drysser, eller løber hvis det skulle blive regnvejr. Det er mit totalt største musthave makeupswise, da den virkelig gør undere!

Trin 4:
Det her er til de dage, hvor jeg vil gøre lidt ekstra, for eksempel hvis der en en fest på campingområdet under opvarmningsdagene, og jeg ønsker at se lidt bedre ud end normalt! Jeg har min øjenbrynsskygge fra Mineral Evolution, og den påfører jeg med den lille, spidse børste. Jeg kan godt lide at lave et smudgy cat eye når jeg vil gøre ekstra ud af det, og derfor har jeg altid eyeliner med! Dette er Sisleys Phyto Paris Eyeliner i farven “khaki”. Det, jeg elsker ved denne er, at den har selve eyelineren, men også kan åbnes i den anden ende, hvor der er en lille svamp, som fungerer perfekt til at smudge det ud.

——–

Wow, I am so stressed right now. The whole apartment has been packed down, here is totally stuffed and messed up and chaotic. Work is calling tomorrow morning, after work directly to the festival line and lay all night and Saturday day. (We lay in line a long time to get a good spot on the camping area for our camp) Then one night in our tent and then home and get our keys for our new apartment and move in with everything on Sunday! It is stressfull moving in the middle of the festival. I hate moving mess!

Well, to the point of this entry: These are tips for everyone who are going to Roskilde Festival or any other festival, this Summer. There will be more entries with tips during the week. I am going to my tenth Roskilde in a row this year so without trying to sound like I know better I have definitely gained some experience and tips! Third entry is going to be my best tips for which makeup products are necessary/a good idea to have if you want to look natural, spent minimal time, but still somehow look fresh in the morning <3

If you have not read it I would like to refer to my previous entry about toiletries where there are also ideas for skincare products which of course have been put on before applying this. Again, these are only the things I am wearing out there.

Step 1:
After my face cream and sunscreen have been applied, I start to apply concealer. The concealer I am bringing is True Match Le Correcteaur Concealer from L’OREAL as it is small, matte, covering and easy to apply. I am applying the concealer under the eyes and on any blemishes.

Step 2:
I am setting the concealer with MAYBELLINE’s Dream Mat Powder which is really good and lasts all day, which is great, especially if the sun is shining a lot and you are sweating. I apply this with a Kabuki brush which is perfect for such products and small so it does not take up a lot of space.

Step 3:
To look a little more awake and pretty I always wear mascara. I love the new Colossal Volum’ Express Mascara from MAYBELLINE as it is waterproof and therefore does not have fallouts or run in case of rain. It is totally my biggest musthave makeupwise as it really makes a 
difference!

Step 4:
This is for the days where I want to do something extra out of myself, for example if there was a party under the warmup days and I wish too look a little better than usual! I have my eyebrow shadow from Mineral Evolution and that one I apply with the small, angled brush. I like making a smudgy cat eye when I want to do something extra and therefore I always bring eyeliner! This is Sisley’s Phyto Paris Eyeliner in the color “khaki”. What I love about this is that it has the eyeliner itself, but can also be opened in the other end where there is a little sponge that works perfectly to smudge out my eyeliner.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Wooden Floors