Fat and the Moon

I Am On TV – My ASMR Videos

Skærmbillede 2015-06-07 kl. 14.00.53

Før folk begynder at misforstå noget eller skrive grimme kommentarer a la dem der kom på Facebook, vil jeg gerne henvise til mit forrige indlæg, som beskriver alt om, hvad ASMR er, samt hvordan jeg blev en del af det her fantastiske projekt. Jeg ville blive glad, hvis I ville læse det først: I Am On TV – What Is ASMR?. Jeg vil nemlig dele de videoer, DR3 har lagt op i løbet af weekenden. Det hele kommer ud i morgen, men det her er små bidder af videoerne. Jeg synes selv de er blevet helt fantastiske, nok mest på grund af den fantastiske måde de er produceret på, med den gode lyd, de forskellige kameravinkler og den lækre kvalitet. Det er fedt at se så velproducerede ASMR-videoer, da de fleste ASMR-tists ikke har mulighed for at bruge sådanne virkemidler. Desuden er der kommet så fin respons på YouTube, hvilket er virkelig rart at se! (English translation below videos)

——–

——–

Before people misunderstand something or write nasty comments a la the ones I received on Facebook I would like to refer to my previous entry which describes everything about ASMR and what it is as well as how I got to be a part of this amazing project. I would be really happy if you would read that first: I Am On TV – What Is ASMR?. Because I will now share the videos DR3 have put up during the weekend. It all comes out tomorrow, but these are little clips of the videos. I think they turned out amazing, probably mostly because of how amazingly they are produced with the amazing sounds, the different camera angles and the great quality. It is cool to see such well produced ASMR-videos as most ASMR-tists do not have these means. Besides that there has been such a good response on YouTube which is very nice to see! 

Signatur 2

2 kommentarer

 • Morten Bo Grønkjær

  Kære Nora
  Jeg vil bare sige tak jeg synes du er dygtig
  Da jeg hørte den hvor du læser HC skete der nåde,til at starte med blev afslappet men også meget melankolsk og to minutter inde begyndte tårne at trille ned af mine kender,det to mig lige nåde tid og nåde selvindsigt at komme frem til hvad det var du hade rødt ved
  Min første tanke var at det var en omsorgs føles som jeg underbevidst havde savnet men det slog mig at min mor læs det er HC Andersen for mig som barn, du fik mig til at føle mig uskyldig sårbar og tryk og gav mig en masse smukke minder fra min barndom så af hjertet tak
  Jeg ville ønske at du havde læst det hele men så kom henne den dumme yoga
  Dame
  keep up the good work don’t let them bring you down

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Morten
   Tusind, tusind tak for al rosen! Hvor er det dog smukt, at du kunne mærke alle de ting fra din barndom, fordi det har mindet dig om din mor. Det er den smukkeste respons jeg har fået på det her program! Det betyder virkelig meget for mig, at dette program har kunnet få dé følelser frem i dig. Ja, jeg ville også ønske jeg havde læst det hele!
   Igen, tusind mange gange tak, din kommentar betyder SÅ meget!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fat and the Moon