Island Boho Must Haves

Video – How To Sculpt Your Face

Remember to set the quality to 720p!

Så blev den endelig færdig! Jeg håber I kan bruge mine tips og tricks til noget og at I synes den er ok! Jeg synes det var nemmere end sidst, men tror det bliver nemmere og nemmere for hver gang jeg laver en ny. Allerede næste uge kommer der endnu en video ud da det er tid til månedens favoritter for februar! Skriv endelig hvis I har noget konstruktivt kritik eller nogle spørgsmål samt forespørgsler på videoer. Jeg håber det hjælper lidt at den er kortere end sidst og jeg vil prøve at holde mine videoer på denne længde.

I øvrigt gik min jobsamtale fint, i hvert fald vil de have mig til anden samtale i morgen fordi de ikke kan vælge mellem mig og én anden ansøger, så vi er to der er gået “videre”. Kryds fingre for mig i morgen!

——–

It is finally done! I hope you can use my tips and tricks and that you think it is okay! I think it was easier than the last time, but I think it gets easier and easier for each time I make a new one. Next week will already have a new video since it is time for my monthly favorites for February! Please write if you have any constructive criticism or any questions as well as requests for videos. I hope it helps a little bit that it is shorter than the last one and I will try to keep my videos this length.

By the way, my job interview went fine, they do want me to come to a second interview tomorrow because they could not decide between me and one other applicant so we are two who are “on to second round”. Cross your fingers for me tomorrow!

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Island Boho Must Haves