Milk Slice

Island Boho Must Haves

10986420_1603906039840084_1746106821_n

Undskyld for det sene indlæg! Jeg har slet ikke været hjemme i dag – jeg har spist brunch hos en savnet veninde, været hos lægen, til jobsamtale og derefter hos mine svigerforældre til aftensmad. Jeg troede jeg ville have lidt tid herhjemme til at redigere den video der skulle op i dag, men det havde jeg desværre ikke. Dog er jeg tidligt hjemme i morgen og så vil den komme op. Jeg er super træt og er blevet endnu mere syg i løbet af dagen, min næse løber konstant og kan næsten ikke synke. ØV! Jeg gider ikke være syg. Håber det går hurtigt over.

Jeg vil blot vise jer mine must haves fra Spell Designs nye kollektion som jeg har skrevet om her. Jeg er vild med den lyslilla skjortebluse. Farven er så fin og unik og jeg elsker påfuglene, åbningen, de små kvaster og måden ærmerne er store og vidde, men stramme yderst så de puffer. Jeg tror den vil være fin sammen med meget, både jeans nu og shorts til sommer. Jeg tror også den er smuk hvis man er lidt sommerbrun! Det næste must have er en dragt i deres Island Boho print, som jeg er helt forelsket i. Jeg er begyndt at være ret glad for turkise og blå nuancer da de er lidt køligere og renere og passer super godt til blond hår. I ved jeg elsker Spell Designs dragter og denne er et klart must have! Den sidste ting jeg må eje er den smukkeste skjortebluse med vidde ærmer, bindebånd med kvaster og i en smuk cremet farve med blondedetaljer. I kender mig, hvidt og creme tøj kan man altid bruge! Jeg ville give denne kontrast med et par slidte, hullede jeans og åbne mokkasinsko. Tingene kan købes her. Godnat <3

——–

I apologize for the late entry! I have not been home at all today – I had brunch at a long missed friend, been at the doctor’s, at a job interview and then for dinner at my boyfriend’s parents. I thought I would have some time at home for editing the video that was supposed to go up today, but unfortunately I had not. But I am home early tomorrow and then it will be up. I am super tired and have become even more ill during the day, my nose is so runny and I can barely swallow. BOO! I do not want to be sick. I hope it will pass quickly.

I just want to show you my must haves from Spell Designs new collection which I have written about here. I am crazy about the light purple shirt. The color is so pretty and unique and I love the peacocks, the opening, the little tassels and the way the sleeves are big and wide, but tight at the edge so they look puffy. I think it will be pretty with lots of things, both jeans for now and shorts for the Summer. I also think it will be beautiful if you are a little tanned! The next must have is a playsuit in their Island Boho print which I am completely in love with. I am starting to love turquoise and blue colors as they are cooler and cleaner and match super well with blonde hair. You know I love Spell Designs’ playsuits and this is definitely a must have! The last thing I need to own is the most beautiful shirt with wide sleeves, a string to tie it in with tassels and a gorgeous cream color with lace details. You know me, white and cream clothes is always wearable! I would give this some contrast with a pair of distressed denim jeans and open moccasin shoes. The items are available here. Goodnight <3

Signatur 2

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Milk Slice