Dreamers Raglan

I Am On TV – Full Video

Skærmbillede 2015-06-14 kl. 14.00.41

Igen, inden I skriver noget eller tænker alt muligt mærkeligt om disse programmer, vil jeg gerne henvise til mit første indlæg: What Is ASMR?, som forklarer alt om, hvad videoerne jeg har lavet sammen med DR3 går ud på, hvad formålet er og hvordan de skal bruges. Hele programmet er nu lagt ud i forskellige afsnit på DR3s hjemmeside her. Jeg håber I kan lide dem, samt være lidt åbne over for det, hvis I ikke ved hvad ASMR er. Senere i dag vil der komme endnu et outfit indlæg, og så glæder jeg mig SÅ meget til mit fremtidige indlæg med inspiration til outfits til kommmende studenter! <3

——–

Again, before you write something or think something weird about these programs I would like to refer to my previous entry: What Is ASMR?, which explains everything about what these videos I have made with DR3 are, what their purpose is and how they should be used. The whole program is now out in different episodes on DR3’s homepage here. I hope you like them and that you are open to them if you do not know what ASMR is. Later today another outfit entry will be up and then I am REALLY excited for my future entry with outfit inspiration for soon-to-be students! <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamers Raglan