Sneak Peak - My Henna Inspired Tattoo

White Hendrix Jacket

IMG_9083

IMG_9090

IMG_9091

IMG_9093

IMG_9100

IMG_9088

10929029_10153618705812228_8999019722267338646_o

10903959_10153618705547228_1428666230868815965_o

10942335_10153618705182228_3111789252514878638_o

Ja… Jeg har holdt en hemmelighed for jer! Fordi det både var lidt sjovere og fordi jeg egentlig har skrevet meget om at jeg ikke har så mange penge. MEN jeg har givet mig selv en gave fordi jeg på onsdag (forhåbentlig!) er færdiguddannet pædagog! Der er så mange af mine klassekammerater der er færdige i dag, inklusive min skønne kæreste, så jeg og min gruppe er meget nervøse allerede og synes tiden går rigtig langsomt. Og eftersom jeg synes jeg har gjort det godt og jeg er stolt af at jeg snart er færdig, og jeg heldigvis har fået solgt rigtig meget tøj jeg ikke bruger mere, købte jeg Hendrix jakken i hvid! Hvis I ikke har læst om den før på min blog (hvilket jeg er OK sikker på I har, haha) er der virkelig mange indlæg her: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. (Inklusive outfits med den i ruskind)

Jeg har siddet hver dag og holdt øje med hvor langt jakken var nået. Spell Designs sender med DHL International Express og det er helt fantastisk, for tingene når ekstremt hurtigt frem! Denne her kom fra Australien til Danmark, også igennem tolden, på 4 dage! Jeg er så glad for at jeg besluttede mig for at købe den i hvid også, jeg synes den er rigtig fin, og så er jeg slet ikke vant til hvide jakker, så bliver ret udfordrende, men jeg elsker at udfordre mig selv når det kommer til specielt tøj! Jeg synes den er så fin sammen med min fine frynsekjole fra Buch Copenhagen, da der er blåt dæmpet mønster på kjolen som passer perfekt til jakken, og så er det lidt fedt og lidt overdrevet på den fede måde at der også er frynser på kjolen! Hehe. Jeg glæder mig til at tone jakken ned med slidte jeans og en rå top. Jeg ELSKER i øvrigt at have dem hængende ved siden af hinanden! <3 Den kan købes her.

Jeg vil ikke skrive mere i dag, da jeg skal forberede mig yderligere til eksamen. Senere i aften skal jeg se Ninja Turtles (den er altså fed! Haha) som jeg gav min kæreste i dag i stedet for blomster og så skal jeg spise lækker lasagne som han laver <3 Forhåbentlig hjælper det på min eksamensstress. Hav en dejlig mandag aften <3

——–

Yes… I have kept a secret from you! Because it was both a little more fun and because I did write that I do not have good finances right now. BUT I have allowed myself to get something since I am done with my Bachelor (hopefully!) on Wednesday and therefore pedagogue! (Danish profession) There are so many of my classmates who passed today, including my amazing boyfriend, so me and my group are very nervous already and think the time is moving really slowly. And since I think I have done a good job and am proud of being done soon, and I have luckily sold a lot of clothing I do not use anymore, I bought the Hendrix jacket in white! If you have not read about it before on my blog (which I am PRETTY sure you have, haha) there are a lot of posts here: 123456789. (Including outfits with my suede one)

I have been tracking the jacket every day. Spell Designs sends with DHL International Express and it is fantastic because the times make it so fast! This arrived from Australia to Denmark, also through customs, in four days! I am so happy that I decided to buy it in white too, I think it is really pretty and I am not used to white jacket at all so that will be quite challenging, but I love challenging myself when it comes to unique clothes! I think it is so pretty with my gorgeous fringe dress from Buch Copenhagen as there is a blue muted pattern on it which matches the jacket perfectly and then it is a little cool and a little too much in a nice way that there are also fringes on the dress! Hehe. I am looking forward to toning the jacket down with distressed jeans and a rad top. By the way, I LOVE having them hanging next to each other! <3 It is available here.

I will not write any more today as I have to prepare more for my examination. Later tonight I am watching Ninja Turtles (it is really good! Haha) which I gave my boyfriend today instead of flowers and then we will be eating delicious lasagna that he is going to make for me <3 Hopefully that will take some of my stress away. Have a lovely Monday evening <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak - My Henna Inspired Tattoo