Long Time, No See

Gonna Leave This Town

FringesFringes3Fringes5Fringes6Fringes2

via Torch Light Jewelry & Spell Designs

Som I nok ved efterhånden, er jeg vild med alt Spell Designs finder på af crazy tøj! Jeg elsker virkelig hvert eneste stykke tøj de laver, og denne vilde jakke er ingen undtagelse! Da jeg så den i deres lookbook, var min umiddelbare indskydelse, at den var da fed, men lidt for meget af det gode. MEN, blev ved med at kigge på billeder af den, den hev mig bare ind, og nu er jeg blevet helt besat af den! Jeg er vild med det brune ruskind, som toner det ellers ret vilde look ned. De hvide og turkise perler går desuden fantastisk med den farve.

Jeg har længe været på udkig efter en frynsejakke, men har ikke helt kunnet finde den perfekte, og jeg må tilstå, at jeg tror det er denne her. Jeg er klar over den er vild og overdrevet, og den nok falder i LANGT fra alles smag, men jeg synes det er det der er det fede ved denne jakke, netop hvor unik og overdrevet den er! Jeg vil elske at få lov til at tone den ned, med nogle mere konservative og enkle ting. Lige præcis hvad ved jeg ikke helt ednu, men har en lille drøm om at sætte den sammen med en oversize, hyggelig, hvad strik.

Den kommer i øvrigt også i hvidt læder! Det afslørede Spell Designs i et lille sneak-peek på instagram for lang tid siden, (@spell_byronbay) som jeg har postet nederst, sammen med deres inspirationskilde til denne jakke. Kan I se hvem der har inspireret den? Den ligner så meget i hvid, og jeg synes det er så fedt! Er jeg den eneste der synes inspirationen gør den en tand federe?!

Jakken fås ikke endnu, men kommer snart, og kommer til at koste i mellem 450 og 500 australske dollars. JEG glæder mig, og skal til at spare op! Det er mange penge, men læder og ruskind ER dyrt, og nu er Spell Designs også kendt for deres fantastiske kvalitet!

10665205_10152979439967228_1404463331415836164_n

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Long Time, No See