Elements

Long Time, No See

I går var mit første blogindlæg siden slutningen af juni måned. Jeg har haft en skøn sommer, men med nogle personlige ting jeg har gået og rodet med, hvor jeg har måttet nedprioritere min blog. Uden nogen varsel har jeg haft en lang pause. Men det havde jeg brug for. Der er sket meget i min sommer, og jeg tænkte, at jeg ville skrive et mere personligt indlæg og fortælle kort, med billeder fra min instagram, om, hvad jeg har lavet i min ferie.

Collage1

Øverste billeder: Min festival var, som altid, perfekt! I har allerede hørt lidt om denne, så jeg vil ikke gå for meget i detaljer. Musikken var helt fantastisk og jeg så så mange gode bands! Især Icona Pop og Damon Albarn gjorde det fantastisk godt! Jeg nød det! Jeg måtte desværre sige farvel til min elskede Pocahontas støvler, der måtte efterlades i år med hul i begge hæle. De holdt da også i otte år!
Nederste billeder: Jeg fik i julegave af min søde kæreste billetter til Den Lille Havfrue musicallen i Operaen, og så blev det endelig tid til at bruge dem! Musicallen var fantastisk flot, sjov, smuk og overraskende!

Collage2

Øverste billeder: Hyggelige sommerdage, god vin i mine svigerforældres skønne have på en lun sommeraften, og en aftentur på Roskilde Havn, hvor der hver torsdag hele sommeren er biltræf med de lækreste gamle biler!
Nederste billeder: Jeg var i Sverige med min dejlige familie, hvor vi hyggede en hel uge i de svenske skove. Jeg elsker Sverige, og den svenske natur er så smuk og så anderledes end den danske. Jeg elsker stilheden og de store sten og træer.

Collage4

Øverste billeder: Croissant og latte med min bedste ven ved Søerne. Han gik med mig i Buch Copenhagen bagefter og stod og ventede imens jeg prøvede tøj! Så ved man han holder af mig! Haha. Jeg fik en smoothie obsession i sommerferien, som jeg må til at få igen, for det var godt nok lækker, sund og energi-givende morgenmad!
Nederste billeder: Jeg var i Knuthenborg med mine skønne søskende og søde kæreste (han tog billedet af søskendeflokken). Jeg kom i Knuthenborg i min barndom da min farmor levede, så jeg elsker det sted!

Collage3

Sommeridyllen stoppede desværre brat for mig i år, da jeg den 20. August måtte sige farvel til min utrolig højt elskede lille chinchilla, Miko. Jeg er stadig så utrolig ked af det, og græd så sent som i går over ham. Jeg fik ham da jeg var 15 år, så jeg har haft ham i ni år. Han blev kun ti. Hans tænder voksede så skævt så han ikke kunne synke. Jeg opdagede det heldigvis med det samme, så han er ikke sultet. Det er det værste jeg i mit liv har prøvet, at give dyrlægen lov til at give ham indsprøjtningen og derefter stå hulkende og se livet forsvinde fra min elskede lille baby. Hvil i fred min dejlige lille Miko <3 Mano og jeg savner dig hver dag :'(

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Elements