White Hendrix Dreaming

Healthy Shrimp Salad

IMG_9040

IMG_9048

IMG_9045

Jeg sidder og forbereder mig til mundtlig Bachelor eksamen på onsdag lige nu, og samtidig sidder jeg og nyder en lækker salat jeg lavede for første gang i tirsdags, og som jeg synes er virkelig lækker, simpel og super nem og hurtig at lave! Jeg tænkte derfor at jeg lige ville dele opskriften med jer. Jeg har selv lavet en portion så jeg havde både til frokost i dag og i morgen hvor jeg skal mødes med min studiegruppe. Opskriften er næsten for nem til at dele, men nu gør jeg det alligevel:

Ingredienser (2 portioner)
170 g rejer
1-2 avocadoer
1 æble
2 gode håndfulde spinatblade
1 fed hvidløg
3 spsk creme fraiche
1/2 lime
Fremgangsmåde
Skyl æble og spinatblade, og skær dem og avocadoen i tern. Hak/blend hvidløget så fint som muligt bland det sammen med creme fraiche, saften fra 1/2 lime og smag til med salt og peber. Bland derefter alle tingene sammen med rejerne og top med det sidste limesaft.

Enkel og god! Mums. Jeg elsker blandingen af den sprøde spinat, den bløde, cremede avocado, de salte rejer og det søde æble. Jeg elsker når salater har alle de ting i sig, det er virkelig lækkert. Dressingen giver lige et ekstra touch med hvidløg! Husk bare at undlade at spise den før en date, haha. Jeg skal hjem til min søde mor om en halv time, og når jeg kommer hjem senere skriver jeg igen <3

——–

I am currently preparing for my ora examination for my Bachelor on Wednesday and I am also eating a delicious salad I made for the first time Tuesday and which I think is really delicious, simple and so easy to make! Therefore I thought I would share the recipe with you. I made a portion so I could eat it for lunch today and also bring it for lunch tomorrow when I am meeting with my study group. The recipe is almost too easy to share, but I will share it anyway:

Ingredients (2 portions)
170 grams of shrimps
1-2 avocados
1 apple
2 good handfuls of spinach leaves
1 clove of garlic
3 tablespoons of sour cream
1/2 lime
Method
Wash the apple and spinach leaves and cut them and the avocado in cubes. Chop/blend the garlic as fine as possible and mix it with sour cream, the juice from the lime and add salt and pepper for tasting. Now mix all the ingredients with the shrimps and top it with a little more lime juice.

Simple and good! Yummi. I love the combination of the crunchy spinach, the soft, creamy avocado, the salty shrimps and the sweet apple. I love it when salads combine all of those things, it is really delicious. The dressing gives it an extra touch with the garlic! But remember not to eat it before a date, haha. I am going home to my sweet mum’s in half an hour and when I come back home later I will write again <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Hendrix Dreaming