White Hendrix Jacket

Fettuccine With Peanut Sauce & Veggies

IMG_5945

IMG_5943

IMG_5938

IMG_5941

En af mine yndlingsretter er denne, som jeg har fundet på en af mine gamle indlæg da jeg skrev for jegelskermode.dk. Og jeg opdagede, at jeg aldrig har delt den her med jer, så det bliver jeg simpelthen nødt til da den er så lækker! Den er desuden nem, sund og SU-venlig, hvilket er ting jeg virkelig går efter i forhold til aftensmad.

Ingredienser (to personer)
– 1 pakke frisk, økologisk spinatfettuccine
– 4 gulerødder
12 radiser
1/2 aubergine
1/2 pose grønne bønner
– 3 spsk creamy peanutbutter
3 spsk balsamico eddike
2 spsk honning
1 spsk soyasauce
1 tsk Srirachasovs
Fremgangsmåde
Grøntsagerne skæres i tynde strimler og svitses i lidt olie og salt på panden til de er dejlig lune, men ikke for bløde, der skal være bid i! Vand sættes i kog med lidt salt. Imens vandet koger blandes peanutbutter, eddike, honning, sriracha og soya i en skål. Fettuccine puttes i vandet når det koger i to minutter. (hvis det er frisk, er det tørt skal det koges længere) Tag den af varmen og put fettuccine og grøntsager i en skål. Hæld saucen over, og vend forsigtigt blandingen med saucen. Klar til servering!

Jeg er på skrevne tidspunkt i KBH med min dejlige lillesøster for at få shoppet lidt januarudsalg (dette er imidlertid kun Emma der skal, da jeg har absolut INGEN penge. Det eneste jeg køber er en kaffe på Starbucks and that is it!) Håber I nyder lørdagen <3

——–

One of my favorite dishes is this which I have found on jegelskermode.dk amongst my old posts from when I blogged there, but I have never shared it here so I simply have to do that now as it is so delicious! It is also easy, healthy and student-friendly economy wise, which are things I really look for when looking for dinner.

Ingredients (two persons)
– 1 package of fresh, organic spinach fettuccine

– 4 carrots
12 radishes
1/2 eggplant
1/2 bag of green beans
– 3 tblsps of creamy peanutbutter
3 tblsps of Balsamico vinegar
2 tblsps of honey
1 tbsp of soy sauce
1 tsp of Sriracha sauce
Method
Veggies are cut into thin long pieces and lightly fried in salt and oil on the pan until they are nice and warm, but not too soft, they still need to have bite! Water is set to boil with a bit of salt. Fettuccine is added when it has been boiled and is cooked for two minutes. (if it is fresh, for dry cook longer) Take it off the heat and add the fettuccine and veggies into a bowl. Pour over the thick sauce and carefully turn the ingredients together. Ready to serve!

While you are reading this I am in Copenhagen with my lovely little sister to shop a little January sale (this is JUST Emma though as I have absolutely NO money. The only thing I am allowing myself to buy is one coffee at Starbucks and that is it!) I hope you are all enjoying your Saturday <3

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

White Hendrix Jacket