Disney Friday: Savannah Simba

Disney Friday: The Lion King Wishes

Skærmbillede 2016-07-27 kl. 23.42.31
/T-SHIRT/TANKTOP/FLIP FLOPS/NECKLACE/WALLART/BACKPACK/CUP/

Disney FriYAY! ENDELIG! For at holde mig til Løvernes Konge, min absolut yndlings film, temaet, vil jeg vise jer et par Løvernes Konge ting jeg er helt vild med, og ville elske at eje. Jeg elsker generelt ALT med Løvernes Konge, så det er ikke svært for mig at finde fine ting, derimod er det svært at vælge! Jeg er helt vild med t-shirten med Mufasa på, jeg elsker den grå, enkle baggrund og de smukke farver. Rafiki tanktoppen er SÅ cool, og ville se så fed ud med uglet hår, højtaljede shorts og et par åbne mokkasiner. Halskæden ville være den perfekte prik over i’et til det outfit, og til enkle toppe. Rygsækken ønsker jeg mig til når jeg skal overnatte et andet sted, og gerne vil have en praktisk, men samtidig fin taske med, hvor min MacBook og toilettaske kan være i. Jeg ELSKER billedet, som vil tilføje så fine farver til enhver væg. Klipklapperne og koppen er totalt hygge-ting, som jeg bare ville bruge i mit hjem, for at gøre hverdagen lidt sjovere!

/

Disney FriYAY! FINALLY! To keep The Lion King theme going, my absolute favorite movie, I want to show you a couple of Lion King items I am loving and would love to own. I generally love EVERYTHING Lion King themed, so it is not hard for me to find pretty things, on the other hand it is hard to choose between them! I love the t-shirt with Mufasa on it, I love the grey, simple background and the gorgeous colors. The Rafiki tanktop is SO cool and would look so awesome with messy hair, high waisted shorts and a pair of open moccasins. The necklace would be the perfect touch for that outfit, or with simple tops. The backpack is a wish of mine so I can use it when I need to sleep over other places than home, and want a practical, but also fun and pretty, bag, where I can fit my MacBook and toiletries. I LOVE the picture, which would add colors to every wall. The flip flops and cup are mostly just for cozying up at home to make my every day life more fun!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Disney Friday: Savannah Simba