Silver & Sequins

Disney Friday: Throw Back – Simba POP! Vinyl

IMG_8894

Jubii, endelig er det fredag! Da jeg har skrevet så mange fine Disney, specielt Løvernes Konge, – indlæg de seneste år på min blog, har jeg valgt nogle fredage at lave “Throw Back” til nogle af dem. Dette er et af mine yndlings, da jeg ELSKER denne fine figur, og jeg synes billederne blev så fine og søde <3 Så skynd jer at læse det fine indlæg her.

/

Yaay, it is finally Friday! Since I have written so many sweet Disney, especially The Lion King, posts the last years on my blog I have chosen to do a “Throw Back” some Fridays to some of them. This is one of my favorites because I LOVE this cute figure and I think the photos turned out so cute and pretty <3 So hurry and read the sweet entry here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Silver & Sequins