Classic Boho Blouses

Silver & Sequins

Skærmbillede 2016-02-14 kl. 09.40.14
/pants/dress/necklace/boots/sweater/nail polish/kimono/

Jeg har en ting for sølv og guld i tøj i øjeblikket. Jeg er helt vild med løse, afslappede ting i sølv/guld, fordi det giver den fedeste kontrast af noget meget formelt og overdrevet, men tonet ned i form af løse, afslappede kjoler, joggingbukser, slidte sweatre, gummistøvler og cardiganer/kimonoer. Jeg er især helt forelsket i sweateren, som jeg bare skal eje, kjolen, som kommer til marts og bukserne, der ville se så rå ud med en løs hvid t-shirt og et par ankelstøvler. Jeg har lyst til at købe alt på denne collage! Men så ville der nok gå lidt rod i min konto.

/

I have a thing for silver and gold these days. I am crazy about loose, casual items in silver/gold because it makes an awesome contrast of something more formal and over-the-top, but toned down in the shape of loose, casual dresses, joggers, distressed sweaters, rain boots and cardigans/kimonos. I am especially totally in love with the sweater, that I just have to own, the dress, which comes out in March and the pants, which would look so rad with a loose white tee and a pair of ankle boots. I want to buy everything on this collage! But that would probably mess up my bank account big time.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Classic Boho Blouses