Folk Town - Spell Designs

Disney Fridays

Disney Couture1
/similar Mickey Mouse necklace/Believe necklace/

Jeg har tænkt mig at starte den fedeste (synes jeg selv) tradition her på bloggen – nemlig Disney-fredage! I Disney sjovs ånd, og da jeg helt alvorligt ser Disney sjov næsten hver fredag, vil jeg hver fredag lave Disney-indlæg! Det kommer både til at være inspiration, ting jeg ønsker mig, Disney-outfits, Disney indretning og meget mere og jeg glæder mig SÅ meget. Det er lige sådan nogle ting jeg gerne vil begynde at lave mere af på min blog – mere af MIG og dét der skiller mig ud. Billedet er i øvrigt af mine smukke, smukke Disney Couture smykker, som var den første julegave jeg nogensinde fik af min fantastiske kæreste. Jeg glæder mig til SNART at have Mickey-halskæden på til en helt speciel anledning, som jeg vil afsløre for jer næste fredag!

/

I have decided to start the most awesome (I think) tradition here on my blog – which is Disney Fridays! In the spirit of The Disney Afternoon, and since I seriously watch it almost every Friday, I want to make Disney entries every Friday! It will both be inspiration, things I wish for, Disney outfits, Disney decor and so much more and I am SO excited. It is just things like that I want more of on my blog – more of ME and what makes me stand out. The photo is of my beautiful, beautiful Disney Couture jewelry which was my first Christmas present I eve got form my fantastic boyfriend. I am looking forward to wearing the Mickey necklace SOON for a very special occasion which I will announce next Friday!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folk Town - Spell Designs