The Hanne Dress

Disney Friday: Savannah Simba

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 11.30.04

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 11.35.55

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 11.29.54

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 11.33.44

Skærmbillede 2016-07-24 kl. 11.33.06
/SIMBA DRESS/SIMILAR SCARF/SIMILAR ESPADRILLES/

I har før set denne her fine kjole i min nye Disney Haul Video. Min dejlige veninde købte den for mig i Primark, og det er egentlig en natkjole, men jeg synes den er alt for fin til kun at sove i! Jeg elsker hvor fint den passer ind i omgivelserne, som nok er det tætteste jeg kommer på en savanne i Danmark. Jeg satte kjolen sammen med mine sort/hvide espadrillos i leopardprint og et leopardtørklæde i håret for et ekstra safari-touch. Jeg er i øvrigt vild med, hvor godt kjolen matcher min Simba tatovering!

/

You have seen this pretty dress in my new Disney Haul Video before. My amazing friend bought it for me in Primark, and it is actually a pyjama dress, but I think it is way too pretty to just sleep in! I love how nicely it matches the surrounding, which is probably the closest thing to a savannah in Denmark. I paired the dress with my black/white espadrilles in leopard print and a leopard scarf in my hair for an extra safari touch. By the way, I love how well the dress matches my Simba tattoo!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The Hanne Dress