Vintage School Board

Disney Friday: Throw Back – Simba Crop

Skærmbillede 2016-03-04 kl. 21.21.02

Igen – dette indlæg bliver et throw back ét, da jeg har så mange Disney indlæg, som mange af jer nok ikke har læst. Det her er der en helt speciel grund til, at jeg gerne vil sætte fokus på – nemlig fordi jeg skal til Disneyland lige om lidt, og der planlægger jeg, at have nogle fine outfits på, der har noget med Disney at gøre, blandt andet ét med denne SÅ fine top, som helt klart er en af mine yndlings! Den kunne jo ikke være mere perfekt til mig! Jeg mener, den har Simba hoveder over det hele! Haha. Se et eksempel på et outfit jeg har haft den på til her!

/

Again – this post will be a throw back one since I have so many Disney posts which many of you probably have not seen. There is a special reason for the one I would like to show you – which is because I am going to Disneyland soon and there I plan to wear some nice outfits which have something to do with Disney, one of them being this amazing top which is definitely one of my favorites! It could not be more perfect for me! I mean, it has Simba heads all over! Haha. See an example on an outfit I have been wearing this top with here!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vintage School Board