Geometric Animal Posters

Wallpaper

Skærmbillede 2016-06-16 kl_Fotor_Collage
/HIBISCUS/BIRDS/LEAVES/TROPICAL LEAVES/

Da vi flyttede ind i vores nye lejlighed var vi så glade for vores lille sofakrog, hvor væggen går ind, så stuen er mere rummelig, og sofaen ikke står og fylder. Der var i forvejen et tapet på, som egentlig er fint nok, men nok bare ikke så meget os. Som de langsomme mennesker vi er (vi har snart boet der i et år) har vi dog ikke fået gjort noget ved det endnu. Men nu er jeg begyndt at blive utålmodig, så jeg er gået amok i tapeter, og fandt for nylig de smukkeste slags på Murals Wallpaper. Min kæreste kan heldigvis også lide dem alle sammen. Så nu skal vi bare vælge! Jeg er især helt vild med det med fuglene og det mere nedtonede med bladene på. For dem der skulle være nysgerrige, ser vores tapet lige nu sådan her ud:

Skærmbillede 2016-06-16 kl. 18.18.51

/

When we moved in to our new apartment we were so happy about our little sofa corner, where the wall goes in so the living room is more spacey. It already had wallpaper on, which is pretty nice actually, but just not us. As the slow people we are (we have lived here for almost a year) we have not done anything about it yet. But now I am starting to grow impatient and I have therefore gone wallpaper crazy and I recently round these gorgeous wallpapers at Murals Wallpaper. Luckily my boyfriend likes them too! Now all we have to do is choose. I am especially loving the one with the birds and the more muted one with the leaves. For whomever is curious, the photo above is of our present wallpaper.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Geometric Animal Posters