Aquarium Pandora Print

Beautiful Cats

IMG_0941
/TIGER/LION/

Jeg har en svaghed for store kattedyr. Da jeg gik i 1. klasse og skulle lave min første “store” opgave, blev det om kattedyr. Jeg kan huske hvordan jeg sad og fandt billeder af løver, tigere, leoparder, geparder, pumaer, sneleoparder og tigere på nettet, printede dem ud og skrev kort om hvert kattedyr. F.eks.: “Geparder er det hurtigste kattedyr der findes”, eller: “Sneleoparder lever i sneen på bjerge”. Meget indholds – og lærerigt. Den besættelse af kattedyr har aldrig sluppet mig, og derfor er der naturligvis mange kattedyr (så mange jeg kan snige herind) i vores hjem. Min kæreste hadede mig for, at placere så kæmpe en tigerpude i vores sofa, men jeg ELSKER hvor stor den er, for det gør den mere powerful, og viser endnu mere af skønheden i det smukke dyr. Den er fra Netto, og jeg mener den kostede 150-300 kr. Jeg har fundet en lignende på eBay og linket til den. Løvepuden er stadig til salg hos H&M, og jeg elsker de varme farver i den. (og det faktum at der er mit yndlings dyr på)

/

I have a weakness for big cats. When I was in 1st grade and had to make my first “big” assignment it was about big cats. I remember sitting and searching for photos of lions, tigers, leopards, cheetahs, mountain lions snow leopards and tigers online, printing them out and writing shortly about each cat. For example: “Cheetahs are the fastest cats int he world”, or: “Snow leopards live on mountains in the snow”. Very informative and deep. That obsession of cats never stopped and therefore I of course have a lot of big cats (as many as I can sneak in) in our home. My boyfriend hated me for putting such a huge tiger pillow in our sofa, but I LOVE how big it is, because it somehow makes it more powerful and shows even more of the beauty in this animal. It is from a Danish super market. I found a similar one on eBay which I linked above. The lion pillow is still for sale at H&M, and I love the warm colors in it. (and the fact that it has my favorite animal on it)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Aquarium Pandora Print