Flowy Blouse

Vintage School Board

Skærmbillede 2016-03-02 kl. 22.33.23

Jeg ELSKER denne her anskuelsestavle, som jeg fik af min søde, søde mor. Hun fandt den på et loppemarked, og jeg er så lykkelig over at eje den nu. Jeg har ønsket mig en anskuelsestavle virkelig længe nu, da jeg synes mange af dem er så smukke, og så er der bare et eller andet helt specielt over, at de har hængt i et klasseværelse på kroge, og er blevet hevet frem når børnene skulle lære noget om for eksempel bisonokser. Jeg kan næsten ikke vente til at denne kommer op over vores spisebord i stuen! Den er så smuk og stor, og jeg elsker at man kan se den er gammel og slidt, da det gør den meget mere personlig og rustik. På bagsiden er der sågar et andet motiv, så vi kan vende den hvis vi vil prøve noget andet lidt.

/

I LOVE this school board which my sweet, sweet mum gave me. She found it on a flea market and I am so happy to finally own it now. I have been wishing for a vintage school board for really long lang because I think so many of them are beautiful and then there is just something so special about the fact that they were hung up in a classroom in hooks and then pulled out when the children needed to learn about, as an example, bison. I can hardly wait until this is going to hang above our dining table in the living room! It is so beautiful and big and I love how it is obvious that it is old and worn because that makes it so much more personal and rustic. On the other side there is even another motif, so we can turn it over if we want to try something else for a while.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flowy Blouse