Red Plates

Flowy Faithfull Stripes

Skærmbillede 2016-06-12 kl. 18.09.18
/COCO DRESS/ROMY DRESS/WRAP DRESS/

Faithfulls striber er fantastiske – jeg har allerede tre stribede kjoler fra Faithfull, som I kan se her, her og her. Jeg elsker hvor minimalistiske, simple, lækre og enkle de er, samtidig med at de har et touch af boho og er super smukke på. De er perfekte strandkjoler, og det er helt klart dem jeg vil pakke til en ferie sydpå. Jeg er især helt forelsket i den røde, som jeg elsker både farven og pasformen på. Den hvide og grå i midten har været en drøm længe, og jeg håber virkelig jeg snart får mulighed for at købe den, da jeg elsker de simple striber, at den er stropløs og måden den falder på. Jeg elsker det lidt mere rustikke look den sidste kjole har, med optrevlet bund og slå-om-åbningen.

/

Faithfull’s stripes are amazing – I already have three striped dresses from Faithfull which you can see here, here and here. I love how minimalistic, simple, rustic and flowy they are, as well as how they have a touch of boho and look so beautiful on. They are perfect beach dresses and it is definitely them I would pack for a vacation in the south. I especially love the red, of which I both love the color and fit. The white and grey in the middle has been a dream for a long time and I really hope I can get it soon, as I love the simple striped, the strapless look and they way it falls. I love the more rustic look the last dress has, with frayed bottom and the wrap opening.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Red Plates