Phyto-Lip Twist

Sabo Skirt – Casual & Flowy

Sabo Skirt

<- maxi dress / sweatshirt / tulip shorts / mini dress ->

Jeg ved ikke lige hvad der sker for tiden, men jeg er blevet helt vild med enkle, rene, flowy, casual ting, såsom Faithfull The Brand, og nu sidder jeg og savler over SaboSkirts lækre items. Jeg elsker især de fire ting jeg har samlet i denne collage. De er SÅ lækre. Jeg elsker SaboSkirt fordi det er boho, flowy, romantisk og feminint, men samtidig så simpelt, rent og lækkert. Jeg går normalt aldrig i maxikjoler, men den første kjole på billedet er simpelthen så smuk og unik. Jeg elsker, at den har en neutral khaki farve, et casual fit, men så en lille overraskelse bagpå, i form af den dybe ryg og den flettede strop. Jeg ville have den på som den er stylet på billedet, men puffe toppen mere op, så den blev mere knælængde. Den minder mig om Khaleesi fra Game of Thrones, og jeg tror måske det er derfor jeg er så forelsket i den! Sweatshirten er så lækker og noget man kan have på altid. Den er meget afslappet og ville være ordinær hvis det ikke havde været for den lækre kontrast mellem ærmerne og resten af blusen, samt det mørkegrå stykke for neden og den korte længe. Den ville være så lækker med et par højtaljede, bløde, behagelige shorts. De smukke shorts er nogle jeg blev forelsket i ved første øjekast: Jeg elsker hvor tynde og delikate de ser ud, og måden de folder over hinanden så de får et tulipan-snit. Snørren er også noget af det, der gør dem ekstra fine og boho! Den korte kjole er SÅ smuk, jeg elsker den fine, khaki farve, den dybe ryg og det plisserede skørt. Hvis jeg skulle på ferie til et varmt land ville en sådan kjole være mit must have at tage med! Jeg ville ikke have andet end et par fine klipklappere på, og løst, bølget hår! Nu vil jeg smutte i seng, for jeg skal op kl. 04.30 i morgen. Zzzz…

——–

I do not really know what is going on these days, but I have become obsessed with all simple, clean, flowy, casual items like Faithfull The Brand and now I am drooling over SaboSkirt’s gorgoeus items. I especially love the four items I have put in this collage. They are SO amazing. I love SaboSkirt because it is flowy, boho, romantic and feminine, but also really simple, clean and fresh. I normally never wear maxi dresses, but the first dress on the picture is simply so beautiful and unique. I love how it has a neutral khaki color, a casual fit, but then a little surprise in the back, in the shape of the deep back and the braided strap. I would style it with a belt like it is in the picture, but pull the top up more, so the dress will look knee length. It reminds me of Khaleesi from Game of Thrones and I think that may be the reason that I love it so much! The sweatshirt is really nice and something you can always wear. It is really casual and would be very ordinary if it had not been for the gorgoeus contrast between the sleeves and the rest of the shirt, as well as the dark grey piece in the bottom and the shorter length. It would look awesome with a pair of high waisted, soft, comfortable shorts. The beautiful shorts are a piece I fell in love with instantly: I love how think and delicate they look and the way they fold over each other so they get a tulip opening. The string is also one of the things that make them extra pretty and boho! The short dress is SO beautiful, I love the pretty khaki color, the deep back and the pleated skirt. If I had to go on a Summer vacation to a warm country this kind of dress would be a must have to bring! I would not wear anything else than a pair of flip flops and loose, wavy hair! I will go to bed now, I have to get up at 04:30 in the morning. Zzzz….

Signatur-2

2 kommentarer

 • Maria B. Andreassen

  Er også selv stor fan af Sabo Skirt de laver simpelthen de flotteste ting! Udover Sabo Skirt så er jeg også rigtig stor fan af Pepermayo. Det er endnu et australsk mærke (sikke de kan :person_frowning: ) jeg ved ikke om du kender det?

  // Maria B. Andreassen

  http://www.mariabandreassen.bloggersdelight.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja de gør, så fine ting! Nej, dem kendte jeg ikke, men dem skal jeg ds tjekke ud med det samme! Tusind tak for tippet! Australske mærker er af en eller anden grund bare helt fantastiske.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Phyto-Lip Twist