Sneak Peak: Boho Dresses

Phyto-Lip Twist

Phyto-Lip Twist

IMG_2286

IMG_2285

IMG_2291

 IMG_6305

IMG_6303

IMG_6302

Jeg er SÅ meget fan af de her læbeprodukter! De er fra Sisley Paris og er en nyhed der hedder “Phyto-Lip Twist”. De er formet som en blyant, hvilket gør applikationen dejlig præcis og nem, og så drejer man forneden for at få mere af “stiften” op. De har konsistens som en cremet og fugtgivende læbestift. Og så holder de virkelig godt! Den mørkeste især – jeg havde den på i omkring seks timer forleden dag og den var kun meget lidt slidt til sidst. Jeg faldt endda i søvn på sofaen med den på (haha. Jeg havde en åbner den dag. Åbner = op kl. 4.30), børstede tænder da jeg vågnede og var hjemme hos mine svigerforældre at spise aftensmad og drikke vin. Den var STADIG på da jeg kom hjem sent om aftenen. Jeg elsker designet på dem, de ser så classy og sjove ud. Der er så mange fine farver. Jeg selv ejer en nude/pink lys farve kaldet “Baby”, en fersken/koral der hedder “Peach” og så min favorit, som jeg har haft på et par gange nu på billeder og i en video her på bloggen, som er en lækker rød der hedder “Cherry”.

——–

I am SUCH a fan of these lip products! They are from Sisley Paris and it is a new product called “Phyto-Lip Twist”. They are shaped as a pencil which makes the application nice, precise and easy, and then you twist it in the bottom to get more of the product up. They have the consistency of a moisturizing, creamy lipstick. And they hold so well! The darkest one especially – I wore it for about six hours the other day and it was only a little worn at last. I even fell asleep on the sofa that day wearing it (haha. I opened the day care center that day. Opener = getting up at 4.30), brushed my teeth when I woke up and went to my boyfriend’s parents to eat dinner and drink wine. It was STILL on when I got home late in the evening. I love the design on them, they look classy and fun. There are so many pretty colors. I own a nude/pink color called “Baby”, a peach/coral named “Peach” and then my favorite, which I have worn a couple of times now on photos and in a video here on the blog, which is a gorgeous red color called “Cherry”.

Signatur-2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak: Boho Dresses