Maya, Lombok by Faithfull The Brand

Carnaby Crochet Top

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.17.43

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.17.53

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.17.28

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.17.14

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.18.02

Skærmbillede 2016-05-08 kl. 20.17.00
/CARNABY CROCHET TOP/

Da jeg viste denne her top til min kæreste, og sagde at jeg på en måde havde forelsket mig i den, svarede han at det var den grimmeste top, han nogensinde havde set! Min mor var en smule mere positivt stemt, men sagde, at hun egentlig hellere vil have den som tæppe. Jeg synes den er fantastisk. Det er nok ved at blive min yndlingstop. Og hvor mærkeligt det end lyder, gav det mig kun endnu mere lyst til at købe den, at de fleste jeg viste den til syntes den var virkelig grim. For så føler jeg at det en challenge. Well, challenge accepted! Jeg ELSKER den. Og jeg synes jeg ser mega cool ud i den. Jeg elsker det careless, søde, retro look den har sat sammen med klassiske, røde All Stars og højtaljede shorts. Der er venteliste på den lige nu, og min er str. M/L fordi jeg ville have et oversized look.

/

When I showed my boyfriend this top, and told him that I had kind of fallen in love with it, he replied that it was the ugliest top he had ever seen! My mum was a little bit more positive –  but she did say that she would rather want it as a throw. I think it is fantastic. It is becoming my favorite top. And however strange this may sound, it only made me want it even more when most of the people I showed it to told me it was really ugly. Because then I feel like it is a challenge. Well, challenge accepted! I LOVE it. And I think I look cool in it. I love the careless, sweet, retro look it has paired with classic red All Stars and high waisted shorts. There is a wait list for it and mine is size M/L because I wanted it to have an oversized look.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maya, Lombok by Faithfull The Brand