Video - How To Sculpt Your Face

Shoe Bargain

IMG_9629

IMG_9626

I dag er en virkelig god dag.  Jeg var til jobsamtale nummer to det samme sted så de kunne blive sikre på om jeg eller én anden skulle have stillingen. Halvanden time efter jeg kom hjem, blev jeg ringet op og fik at vide at jeg altså har fået stillingen. Så hvis alt går som det skal, er jeg fastansat på fuldtid i en vuggestue fra april! Jeg er så lettet, glad og lidt stolt over at jeg kun har været uddannet i en måned og at det var min første (og anden – men det samme sted) jobsamtale, hvor jeg så har fået jobbet.

Nåh, men nu til skoene: Jeg har købt disse sko i Kvickly i dag for 80 kr. Jeg synes det er virkelig billigt og jeg har længe villet have et par All Stars i sorte da jeg synes det er så fint til sommer. De er tidsløse og passer bare til alt. De kan give meget af mit specielle Spell Designs tøj et mere afslappet og laid back look som jeg er vild med, da det giver en fed kontrast. Disse er jo ikke All Stars, men de er gode nok til mig og så synes jeg 80 kr. er virkelig billigt. Min kæreste købte et par ægte Vans til 150 kr., så hvis I mangler et par sneakers er det klart værd at kigge i jeres Kvickly! Jeg glæder mig til at have disse på med en oversize sweater, uglet hår og shorts til de kølige sommeraftener.

I morgen kommer der nye outfitbilleder! Jubii. Hav en dejlig fredag <3 Jeg nyder min med kage, familie, kæreste og X Factor!

——–

Today is a really good day. I was at job interview number two at the same place so they could make completely sure that they chose right between me and one other applicant. One and a half hour after I got home I got a call from them and was told that I got the job. So if everything goes right I am in a full time permanent job by the first of April! I am so relieved, happy and a little proud that I have only been unemployed a month since I passed my Bachelor and that it was my first (and second – but the same place) job interview and then got the job.

Well, not for the shoes: I bought these shoes in a local super market (Kvickly) today for 80 dkk. I think it is really cheap and I have been wanting a pair of All Stars in black for a long time as I think they are really great for Summer. They are timeless and match with everything. They can give a lot of my special Spell Designs pieces a more casual and laid back look which I love as it gives such a nice contrast. These are not All Stars, but they are good enough for me and I think 80 dkk is really cheap. My boyfriend bought a pair of real Vans for 150 dkk so if you need a pair of sneakers it is definitely worth it to look in your local super market! I am looking forward to wearing these with an oversize sweater, messy hair and shorts for the cool Summer evenings.

Tomorrow there will be new outfit photos! Yay. Have a nice Friday <3 I am enjoying mine with cake, family, boyfriend and X Factor!

Signatur 2

3 kommentarer

 • Fanny

  Tror da lige, at jeg skal ned i Føtex! De passer nemlig så godt til alt, specielt til sommer.

  http://theblackmile.bloggersdelight.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nora

   Det kan jeg godt forstå! Det gør de nemlig, og til 80 kr. kan man jo ikke lade være! Håber du kan finde dem i din Føtex (:

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nora

   Undskyld, jeg tog fejl af butikkerne! Haha, det var i Kvickly jeg fik skoene. Det beklager jeg!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video - How To Sculpt Your Face