Top Three TV Series

Havana Crochet Mini

Turk1-_173

Turk1-_163

Turk1-_176

Turk1-_171

Turk1-_165

SpellDay1-71

SpellDay1-40

SpellDay1-421

SpellDay1-451

via Turquoise Lane & Spell Designs

Så taler jeg igen om Spell Designs og en ting fra deres Bohemian Royale lookbook. De nederste billeder af den smukke blonde model er fra Spell Designs lookbook, og var de billeder, der nlsten solgte kjolen til mig! Jeg købte den i forrige uge, og glæder mig enormt meget til den kommer! Jeg ville egentlig ikke skrive om den her før jeg selv havde fået den, men da Turquoise Lane så lagde billeder af den op på en af de smukkeste modeller jeg kender til, i de smukkeste omgivelser, måtte jeg simpelthen vise jer dem! Jeg elsker de øverste billeder. De er så romantiske og smukke, og modellen minder mig om Pocahontas! Jeg elsker de billeder. Så enkle og smukke, lyset og kjolen stylet med intet andet end modellens fantastiske lange, løse hår og den smukke natur! Så bliver det ikke bedre!

I starten var jeg faktisk lidt i tvivl om kjolen, selvom jeg elskede den og virkelig syntes den var smuk. Men da der så småt begyndte at komme folks private billeder op af den, forelskede jeg mig mere og mere i den. Og da Spell Designs en dag lagde det fineste billede op af en smuk pige på en lyseblå cykel, men en chambre skjorte om livet og kjolen på, og samtidig skrev, at de fløj væk, og at det var NU man skulle købe den hvis man ville nå at have en, måtte jeg eje den!

Jeg tror at kjolen er perfekt til både vinter og sommer! Det er sådan en der også er sød med tykke strømpebukser til, fordi den er i et tykkere materiale, og, som man kan se i Spells lookbook, er den også super sød med en skjorte ud over. Jeg kan lige se den for mig med grå-tonede tykke strømpebukser, et par søde vinterstøvler, en læderjakke og et stort tørklæde! Og så er den selvfølgelig også perfekt til sommer med bare ben, fine sandaler eller et par slidte Converse! Jeg vil lige slutte af med, at vise jer nogle billeder fra Instagram af smukke piger med deres kjole på, for det var primært pga. dem jeg endte med, at købe den!

ig2

via @lovesomethin

ig3

via @dicolaaa

ig1

via @amiejanejenkinson

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top Three TV Series