Cheap Girlfriend Jeans

Cheekbones On Point Bronzer

IMG_8040

IMG_8092

Jeg købte for et par uger siden Beyond Bronzes “Fake Bake” bronzer, og jeg er helt vild med den. Den kostede kun 89 kr. og den er (selvfølgelig) fra Normal. Det, der er så fantastisk ved denne bronzer er, at den er SÅ pigmenteret. En smule kommer man virkelig langt med, altså er den virkelig drøj i brug. Der er to nuancer, og jeg plejer at bruge den lyse, men hvis jeg lige skal step it up a notch påfører jeg en smule af den mørke inden i den lyse, så jeg får en gradvist mere sculpted look, som på billedet. Jeg bruger den både under kindbenene, på kæbelinjen, på siderne af næsen og i tindingerne, samt som overall bronzer for en mere varm glød. Den er helt fantastisk, og helt klart én jeg vil købe igen når jeg er løbet tør!

/

A few weeks ago I bought Beyond Bronze’s “Fake Bake” bronzer and I am loving it. It only cost me 89 DKK and it is (of course) from Normal. (Danish store) What is so fantastic about this bronzer is that it is SO pigmented. A little goes a long way, hence it is really economical in use. There are two shades and I usually go for the light one, but if I need to step it up a notch I apply a little bit of the darker one inside the light so I get a gradually more sculpted look like in the photo. I use it under my cheekbones, on my jawline, on the sides of my nose and in my temples as well as an overall bronzer for a warm glow. It is amazing and definitely one I will purchase again when I run out!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cheap Girlfriend Jeans