Dreamy Nudes & Whites

Cheap Girlfriend Jeans

Skærmbillede 2016-03-06 kl. 21.22.00
/GIRLFRIEND JEANS/

Forleden dag var jeg ude og hygge med min søde kæreste, og faldt over den her lille skat til sølle 50 kr.! Det er “Girlfriend Jeans”, som er samme princip som boyfriend jeans, men lidt mere stramme, så de altså ikke er lige så løse og baggy som boyfriend jeans, men ikke stramme som normale jeans. Disse er den lækreste grå farve, med fede, slidte detaljer, og så er de SÅ behagelige at have på! De er bløde, og det ligner et par jeans der er blevet gået en del med, hvilket jeg er helt vild med! De går til anklen, og er derfor perfekte til ankelstøvler når de er foldet op. De vil være helt perfekte med både hyggelige strik, fede t-shirts og feminine bluser. I det link jeg har lagt ind her er de nedsat til 170 kr., hvilket også er en utrolig god pris.

/

The other day I was out and about with my sweet boyfriend and fell over this little treasure for silly 50 DKK! They are “Girlfriend Jeans” which is the same idea as boyfriend jeans, but a little more tight, so they are not as loose and baggy as boyfriend jeans, but not as tight as normal jeans. These are the nicest grey color with cool, distressed details and then they are SO comfortable to wear! They are soft and they look like jeans that have been worn a lot which I absolutely love! They are ankle cut and therefore perfect for ankle boots when folded up. They will be perfect for both cozy knits, edgy t-shirts and feminine blouses. In the link I found they are on sale for 170 DKK which is also a really good price.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dreamy Nudes & Whites