Folk Town Styling

Perfect Cowgirl Boots

Skærmbillede 2016-02-18 kl. 17.20.51

Skærmbillede 2016-02-18 kl. 17.21.11

Skærmbillede 2016-02-18 kl. 17.20.37
/TAN MIMI BOOTS/

Jeg har vist jer mine sorte Mimi støvler MANGE gange. Og jeg har også skrevet om dem i den nye farve, men endnu ikke vist jer mine egne. Med alt det regn og sne der har været siden jeg har fået dem, har det været umuligt at vise jer et fint outfit med dem. Jeg passer nemlig godt på dem! Så her får I et lille sneakpeak – jeg ELSKER dem! Jeg elsker mine sorte, de er helt fantastiske, men de her i denne farve er næsten endnu bedre. Jeg er vild med hvordan de ser ud til et simpelt outfit som slidte jeans og en løs top, for de er så specielle og sådan et statement piece, at de gør outfittet helt unikt! Jeg GLÆDER mig så meget til snart at kunne vise jer nogle ordentlige outfitbilleder med dem på! I kan se outfits med de sorte på her.

/

I have shown you my black Mimi boots MANY times. And I have also written about these in this new color, but I have not shown you my own yet. With all the rain and snow we have seen in Denmark since I have gotten them it has been impossible to show you an outfit with them. Because I take good care of them! So now you will get a little sneakpeak – I LOVE them! I love my black ones, they are fantastic, but these in this color are almost even better. I am loving how they look with a simple outfit like this with ripped jeans and a loose top because they are so special and such a statement piece that they make the outfit unique! I am SO excited to be able to show them to you in proper outfit photos soon! You can see outfits with the black ones on here.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Folk Town Styling