Tropical & Pink

My Dream Boots In Tan

mimi-boots-tan_7706

12331825_952781788130253_948994255_n

mimi-boots-tan_7708

OKAY, så jeg går ud fra at alle dem der har læst min blog et stykke tid ved, at jeg har et par støvler jeg elsker meget højt. Nemlig de støvler jeg har haft på til disse outfits: 1, 2, 3 og 4. Mine Mimi Over The Knee støvler fra Spell Designs. Og de er nu kommet i farven tan, som jeg har ønsket mig så længe, og som faktisk var den farve jeg oprindeligt ville have, men som jeg ikke var tålmodig nok til, at vente på da de sorte kom ud. Jeg har brugt mine sorte SÅ meget, så jeg vidste det ville være det værd at købe dem i denne farve også. Så det har jeg gjort, og jeg er SÅ spændt på at modtage dem. En fantastisk julegave fra mig til mig.
/
OKAY, so I assume everyone who has been reading my blog for a while know that I have a pair of boots I love very much and that is the boots I have worn in these outfits: 1, 2, 3 and 4. My Mimi Over The Knee boots from Spell Designs. And they have now come out in the color tan, which I have been dreaming of for a long time and which was actually the color I originally wanted, but which I was not patient enough to wait for when the black ones came out. I have used my black ones SO much so I knew it would be worth it to get them in this color too. So I did just that and I am SO excited to receive them. An amazing Christmas present from me to me.

/Mimi Over The Knee Boots in Tan – Spell Designs

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tropical & Pink