Gypsy River Jacket

I’m In Trouble

wild-belle-tassel-jacket-lapis_mimi1

wild-belle-tassel-jacket-lapis_mimi2

wild-belle-tassel-jacket-lapis_mimi3
| Wild Belle Tassel Jacket – Lapis |

Åh for… Åh nej. Lige som jeg troede, at nu behøvede jeg i hvert fald ikke flere ting fra Spell Designs før deres nye kollektion i midten af oktober, kommer denne jakke til salg. Jeg har kigget på den længe, og har allerede to der minder meget om den, som I kan se en masse outfits med her. Denne er dog SÅ smuk og rig i farven, men selvfølgelig ikke en jakke man bare tager på én eller anden random dag. Det er virkelig et statement piece, og nok endda mere end de to jeg har. Men den er jo så smuk! Jeg har virkelig lyst. Og den blå farve til lyst hår?!

——–

Oh for the love of… Oh no. Just as I thought I did not need more things from Spell Designs before their new collection in mid October this jacket comes up. I have been eyeing i for a long time and already have two very similar which you can see in lots of outfits here. However, this is SO beautiful and rich in color, but of course not a jacket you just wear some random day. It really is a statement piece and even more than the two I have already got. But this is so beautiful! I really want to. And that blue color with blonde hair?!

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gypsy River Jacket