Cozy Cardigan

Autumn Blues

Skærmbillede 2015-09-30 kl. 21.17.59| Tassel Jacket / Knit Dress / Beanie / Tights / Boots / Chai Latte / Floral Mug |

Uh, hvor har jeg haft lyst til, at shoppe helt vildt i dag! Måske har det noget at gøre med, at det er payday? Dog blev det kun til nogle nødvendige hudplejeprodukter, en CLEAN parfume på tilbud og strikkjolen på collagen. Jeg overvejer stadig om jakken skal klikkes hjem eller ej, men jeg skal jo til London i slutningen af oktober, og er derfor lidt i tvivl – jeg har sagtens råd til begge dele, men jeg er stadig lidt i tvivl – kender I det? Anyway, dette er mit eksempel på nogle perfekte ting til efteråret. Jeg har allerede lavet en collage, og der vil helt sikkert komme flere, da jeg ELSKER efteråret, og synes det er så hyggeligt med alle de hyggeting man får lyst til at købe. Her er det fine krus fra IKEA til 19 kroner perfekt, jeg er vild med mønsteret, og det passer perfekt i farven til den fine David Rio Chai Latte (den bedste!). Strikkjolen og over knee støvlerne er fantastiske efterår staples, da de begge varmer ekstra, og er classy og sexy. De varme ribstrikkede strømpebukser er fra eBay til 27 kroner, og jeg elsker den navy farve! De passer perfekt til den smukke jakke. Jeg synes en lækker statement jakke er den perfekte item til efteråret, hvis man sætter den sammen med basic ting. Huen er så fin, og jeg elsker hvordan huer giver et meget mere afslappet, hyggeligt look.

——–

Wow, I am in such a shopping mood today! Maybe it has something to do with the fact that it is payday? Although it only added up to some necessary skin care products, a CLEAN perfume on sale and the knit dress in the collage. I am still considering whether or not to buy the jacket, but I am going to London by the end of October and I am therefore a little indecisive – I can easily afford both, but I still have my doubts – do you know that feeling? Anyway, this is my example of some perfect items for Autumn. I have already made one collage and I will definitely make more as I LOVE Autumn and I think it is so nice with all the cozy things I want to buy. Here, the pretty mug from IKEA for 19 DKK is perfect, I love the pattern and it matches perfectly colorwise with the amazing David Rio Chai Latte (the best!). The knit dress and the boots are perfect Autumn staples as they both as they both add extra warmth and are classy and sexy. The warm tights are from eBay for 27 DKK and I love the navy color! They match beautifully with the amazing jacket. I think a statement jacket is the perfect item for Autumn if you pair it with basic items. The beanie is so nice and I love how beanies adds a very casual and cozy looks.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cozy Cardigan