Love Child Denim

Gypsy River Jacket

IMG_4118

IMG_4099

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 21.31.14

IMG_4133

IMG_4146

IMG_4106

IMG_4162

IMG_4112

IMG_4115

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 21.36.41

| Gypsy River Jacket |

I dag hjalp min søde bror mig med, at tage billeder af min nye overdrevet fede yndlingsjakke! Den er fra Gypsy River, og det er en one of a kind vintagejakke med unikt, påsyet pynt på ryggen. Hver jakke har forskelligt mønster, og jeg synes det er så fedt, at to jakker dermed ikke er ens. Jeg kan allerede mærke, at jeg kommer til, at bo i denne jakke, da den er behagelig at have på, den har det klassiske, rå, afslappede look som enhver lækker armyjakke til efteråret, men samtidig gør ryggen den helt unik og smuk! Farverne er fantastiske og perfekte til efteråret, og den passer til alt. Her har jeg sat den sammen med lidt rå ting: mine hullede jeans, bikerstøvler og en simpel, grå t-shirt, men jeg ved også, at den vil passe fantastisk til mere feminine ting, for at tone dem lidt ned.

——–

Today my sweet brother helped me photograph my new extremely cool favorite jacket! It is from Gypsy River and it is a one of a kind vintage jacket with unique, sewn-on embellishment on the back. Each jacket has different embellishment and I think it is so cool that two jackets are not the same. I can already feel that I will be living in this jacket as it is comfortable to wear, it has that classic, edgy, casual look like every perfect army jacket for the Autumn, but at the same time the back makes it so unique and beautiful! The colors are fantastic and perfect for Autumn and it matches everything. Here I am wearing it with some edgy items: my ripped jeans, biker boots and a simple, grey t-shirt, but I also know that it will look amazing with more feminine items to tone them down.

Skærmbillede 2015-08-19 kl. 23.04.24

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love Child Denim