Black Floral Romper, Mahiya Vest & Red Lips

Marble Madness

Marble

<- mac cover / cement pots / necklace / cheramic bowl ->

Lige et late night entry, da jeg ikke kan sove endnu, på trods af, at jeg skal åbne institutionen i morgen og derfor skal op 4.30. Øv! Nåh, men i morgen vil jeg vise jer endnu en lækker ting fra min bolig, og den ting har noget med marmor at gøre. Derfor blev jeg lige inspireret og fik lyst til, at finde flere smukke marmor-ting. Jeg har egentlig aldrig været så vild med det, men jeg fandt min kærlighed til det da jeg fandt Uniqfind, som laver de smukkeste marmor-covers til MacBook, iPad og iPhone. Da jeg så fik den ting jeg vil vise jer i morgen af min dejlige mor, voksede min kærlighed endnu mere! Jeg elsker de ting jeg har fundet. Coveret er bare så lækkert og simpelt, og jeg skal altså eje det. Både til min Mac, iPad og iPhone. Haha. De smukke cementvaser er jeg helt forelsket i, jeg elsker i forvejen cementvaser og det gør det kun bedre at de ligner marmor. Halskæden er fantastisk smuk og noget jeg helt sikkert ville gå med til en hvid, simpel t-shirt for at give halskæden fokus og matche det hvide i den. Når jeg ikke brugte den ville jeg have den hængende ved siden af noget andet marmor! Skålene er så smukke og lækre, de ser bare så stilrene og moderne ud, og jeg elsker at de er så mørke i forhold til de andre meget lyse ting. De ville være perfekte som serveringsskåle til salat eller nødder og lignende. De ville også være fantastisk smukke at have stående på et spisebord med fine sten fra stranden i!

——–

Just a late night entry because I can not sleep yet even though I am opening the day care nursery tomorrow and therefore have to get up at 4.30. Boo! Anyway, tomorrow I will show you another item from my home and that things has something to do with marble. So I got inspired and felt like finding more beautiful marble things. I actually never really liked marble, but I found my love for it when I saw Uniqfind who make the most beautiful marble covers for MacBook, iPad and iPhone. When I then got the item I will show you tomorrow by my amazing mum my love for it grew even more! I love the items I have found. The cover is so gorgeous and simple and I seriously have to own it. Both for my Mac, iPad and iPhone. Haha. The beautiful cement pots I have fallen completely in love with, I already love cement pots and it only makes it better that they look like marble. The necklace is so beautiful and something I would definitely wear with a white, simple tee to give the necklace some focus and match the white in it. When I did not use it I would hang it by something else marble! The bowls are so beautiful and gorgeous, they look so stylish, clean and modern and I love how dark they are compared to the other very light items. The would be perfect for serving salad, nut or anything like that. They would also look fantastic on a dinner table with beautiful rocks from the beach in them!

Signatur-2 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black Floral Romper, Mahiya Vest & Red Lips