Bandana Shirt & Headband

Birkenstock

Birkenstock

Eftersom jeg er begyndt at arbejde i en vuggestue, og nu er blevet en rigtig pædagog, er jeg begyndt at kigge efter sko, der er mere komfortable at gå rundt i en hel dag. Da sommeren snart starter er jeg begyndt at kigge på Birkenstock-sandaler. Jeg synes de er rigtig fine, men havde lidt svært ved, at finde et par jeg syntes var rigtig mig, og som jeg kunne se sammen med størstedelen af mit tøj. Indtil jeg på FreePeople.com faldt over deres “Yara” model. Jeg er vild med, at de er lige så gode og rare for fødderne som de klassiske Birkenstock, men at de er mere boho med den slidte, brune farve, de snoede stropper, og bedst af alt at de bliver spændt rundt om anklen som gør dem elegante og feminine. Jeg tror de ville se så fine ud med en hvid sommerkjole, eller med et par slidte jeans på køligere sommerdage.

——–

Seeing as I started working in a daycare center, and have now become a real pedagogue, I am starting to look for shoes that are more comfortable to walk around in for a whole day. As the Summer is coming I have been looking at Birkenstock sandals. I think they are really pretty, but I had trouble finding a pair that was just right for me and that I could see with all my clothes. Until I at Freepeople.com fell for their “Yara” model. I am crazy about the fact that they are just as good and nice for the feet as the classic Birkenstocks, but that they are more boho with the worn, brown color, the twisted straps and best of all is that they have a strap around the ankle which makes them more elegant and feminine. I think they would look amazing with a white Summer dress or a pair of distressed jeans on cooler Summer days.

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bandana Shirt & Headband