Sneak Peak 3 - My Henna Inspired Tattoo

Bandana Shirt & Headband

Bandana Shirt 7

Bandana Shirt 4

Bandana Shirt 5

Bandana Shirt 1

Bandana Shirt 3

Bandana Shirt 2

Bandana Shirt 6

Bandana Shirt 8

Bandana Shirt 9

Så kommer andet outfit med min nye favoritting i mit skab, nemlig min smukke, smukke skjortekjole fra Spell Designs. Jeg viste jer i tirsdags et outfit der er ret ens med dette – dog hvor jeg brugte den som kjole, ligesom den rent faktisk er. Men jeg kunne ikke bestemme mig for, hvilket outfit jeg bedst kunne lide, så jeg valgte at skyde begge to, da det også viser hvor alsidig denne skjortekjole er, især for os i de køligere lande, hvor man ikke altid kan flashe bare ben. Jeg satte et bælte på hofterne og hev kjolen op, så den fik et draperet, løst look. Jeg stylede outfittet med mit nye hårbånd i bandana-print i samme stil hvilket jeg synes gjorde det ekstra fint og sjovt. Hvilket outfit kan I bedst lide?

——–

Now the second outfit with my new favorite item in my closet, my beautiful, beautiful shirt dress from Spell Designs. I show you an outfit pretty similar to this on Tuesday – though I used it as a dress there, which it also is. But I just could not decide which outfit I liked the best so I decided to shoot both as it also shows how versatile this shirt dress is, especially for us in the cooler countries where you can not always flash bare legs. I belted it on the hips and tuck up the dress so it got a draped, loose look. I styled the outfit with my new hairband in bandana print in the same style which I think made it extra pretty and fun. Which outfit do you like the best?

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sneak Peak 3 - My Henna Inspired Tattoo