My Favorite Jacket

Flora Crop Tops

Skærmbillede 2015-03-11 kl_Fotor_Collage

1234

Arnhem Clothing er et af de fineste mærker der findes og lige nu er jeg helt forelsket i deres fine “Flora Crop” bluser. Jeg tror de kunne være SÅ fine her til forår med et par højtaljede bukser, åbne sko, uglet, løst hår og fine armbånd. Jeg er vild med de puffede ærmer, båndet i udskæringen og de fine blondedetaljer ved udskæringen og på ærmerne. Mine favoritter er de to blomstrede og især den i orange og turkise blomster nederst til højre. Den bordeaux er jeg også helt vild med da jeg elsker farven som er så fin og feminin og den turkise ville være så fin med et par shorts ud over bikinien på stranden til sommer!

Jeg har i øvrigt fået købt et nyt SD-kort nu og jeg har nogle spændende nye produkter at vise jer som jeg glæder mig til at tage billeder af og skrive om. Ud over det håber jeg snart på endnu et outfitindlæg og opskriften på en blåbærsaft jeg har nævnt i et indlæg sidste uge. Skriv endelig hvis I har nogle forslag eller forespørgsler. Jeg vil vende tilbage til Breaking Bad med min søde kæreste <3 Hav en god aften!

——–

Arnhem Clothing is one of the prettiest brands that are and right now I am completely in love with their sweet “Flora Crop” blouses. I think they would look SO pretty now for Spring with a pair of high waisted jeans, open shoes, messy, loose hair and pretty bracelets. I am crazy about the puffed sleeves, the string in the cut and the beautiful lace details at the cut and on the sleeves. M favorites are the two floral ones and especially the one with the orange and turquoise flowers on the lower right. I am also loving the maroon as I love the color which is really feminine and the turquoise would be so pretty with a pair of shorts on top if the bikini on the beach for Summer!

On another note I bought a SD-card today and I have some interesting products to show you which I am looking forward to photographing and writing about. Besides those I hope to soon make another outfit post and the recipe for blueberry juice I have mentioned in a blog post last week. Please comment if you have any suggestions or requests. I will go back to watching Breaking Bad with my sweet boyfriend <3 Have a nice evening!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

My Favorite Jacket