Off-Shoulder Sundancer Romper

I Love My Small Breasts

Palladium2

Feathers4

Med dette indlæg vil jeg gerne starte med at pointere følgende: Jeg synes både store og små bryster er smukke. Jeg vil med dette indlæg ikke kritisere eller støde nogle, men blot formidle min egen mening. Pointen med dette er at give små bryster lidt ros, og at forklare på min måde, fra MIN synsvinkel, hvorfor jeg personligt synes små bryster er smukke. Der er tusindvis af billeder af, og hyldester til, store bryster. Nu er det lige de små brysters tur! Jeg er selv ejer af et par, og derfor vil jeg også have lov til at rose dem! Hvis I har små bryster som jeg, er der nemlig en masse grunde til at påskønne og elske dem!

Jeg havde super dårligt selvværd da jeg var yngre og ventede i mange år på at mine bryster skulle blive store! Min mor har altid haft ret store bryster, så jeg gik da bare ud fra at jeg fik den samme størrelse, indtil jeg en dag ligesom bare måtte acceptere at jeg nok aldrig ville komme længere end til en meget lille b-skål, haha. Jeg var ret flov over hvor små de var da jeg var yngre, men i takt med at mit selvværd voksede, begyndte jeg også at elske min krop som den var. I dag har jeg rigtig godt selvværd og er stolt af mig selv, både som jeg er inden i og uden på. Og jeg er super glad for mine små bryster! Her er nogle grunde til hvorfor:
1) De er smukke og runde: Små bryster er smukke fordi de har denne der runde form. En form der passer perfekt til hånden. Og som gør, at de altid sidder pænt, hvilket bringer mig til næste punkt:
2) De hænger ikke: Og det kommer de heller ikke til – i hvert fald ikke med den form og størrelse mine har. Og det er da rimelig okay, ikke? Jeg kan gå uden BH og de sidder stadig perfekt! Og jeg skal ikke bekymre mig i takt med at jeg bliver ældre.
3) Man kan have meget nedringede kjoler på uden at se vulgær ud: Dermed ikke sagt at kvinder med store bryster nødvendigvis ser vulgære ud med nedringet tøj, men i MINE øjne er der altså bare et eller andet fint ved små bryster i nedringede toppe, eller skjorter der er knappet langt ned.

Hvis I vil se flere gode grunde til at man skal elske små bryster kan I også læse to helt fantastiske lister her og her. Og hvis I selv har små bryster og måske er lidt usikre omkring dem, så se lige smukke Kate Moss, Keira Knightley og Gwyneth Paltrow der alle har en mindre barm, men ser mega hotte ud alligevel!

Desværre er der en kedelig tendens i vores samfund i dag: At du ikke er god nok som du er og at store bryster er bedst og skal se ud på en bestemt måde. Der er reklamer for brystoperationer på busser og hele internettet. Men kvindelighed sidder altså IKKE i brysterne! Min mor har fået fjernet det ene på grund af kræft og hun er stadig FANTASTISK kvindelig og smuk. Selvværd får vi heller ikke på grund af vores bryster! Og jeg er træt af det perfekte kropsideal der bliver opstillet af samfundet. ALLE kvinder er smukke og ingen mand, plastikkirurg, medier ELLER andre kvinder skal bestemme hvad der gør dig og mig smukke. Det bestemmer vi selv! Alle kvinder er smukke ligegyldigt hvad størrelse de er. Og små bryster er lige så smukke og kvindelige som store bryster!

——–

With this blog post I would like to start with pointing out the following: I think both big and small breasts are beautiful. I am not trying to criticize or offend anyone, I simply express my opinion. The point of this blog post is to give small breasts some credit and to explain my way and from MY point of view why I think small breasts are beautiful. There are thousands of pictures of, and tributes to, big breasts. Now it is the small breasts turn! I myself am the owner of a pair and therefore I have the right to praise them!

I had super bad self confidence when I was younger and waited many years for my breasts to get bigger! My mum has always had quite big breasts so I just assumed I would have the same size as hers until I realized one day that I just had to accept that I would probably never make it to more than a small B-cup, haha. I was pretty embarrassed about how small they were when I was younger, but as my self confidence got better and better I also started to love my body exactly as it was. Today I have really good self confidence and I am proud of myself, both inside and outside. And I am super happy with my small breasts! Here are some reasons why:
1) They are beautiful and round. Small breasts are beautiful because they have that round shape. A shape which fits perfectly in a hand. And a shape that has the advantage that they always look pretty, which brings me to the next reason:
2) They do not get saggy! And they will not get saggy – ever – at least not with the shape and size mine has. And that is pretty great, right? I can go out without a bra and they still look perfect! And I do not have to worry about them as I grow older.
3) I can wear pretty low-cut dresses/tops without looking vulgar. Not that women with big breasts necessarily look vulgar with low-cut clothes on, but in MY eyes there is just something pretty about small breasts in low-cut tops or shirts buttoned down.

If you want to see more good reasons to love small breasts you can also read the two amazing lists here and here. And if you have small breasts and are feeling insecure about them, then check out gorgeous and beautiful Kate Moss, Keira Knightley and Gwyneth Paltrow who all have a smaller bust but still look pretty damn hot!

Unfortunately there is a sad tendency in our society today: That you are not good enough as you are and that big breasts are best and have to look a certain way. There are ads for getting breast implants all over busses and the internet. But femininity is NOT found in our breasts! My mum had one of her breasts removed because of cancer and she is still FANTASTICALLY feminine and beautiful. Self confidence does not come because of our breasts either! And I am tired of that perfect body image which is created in our society. EVERY woman is beautiful and no man, plastic surgeon, media OR other women should decide what makes you or me beautiful. We choose that ourselves! All women are beautiful no matter what size they have. And small breasts are just as feminine and beautiful as large breasts!

Signatur 2

6 kommentarer

  • L

    Jeg har altid haft det lige modsat af dig. Har forholdsvis store bryster og da de andre i min klasse næsten ikke havde nogle endnu, var mine allerede begyndt at vokse. Jeg hadede dem og var flov over at de var større end alle andres. Jeg ønskede altid, at de var mindre, da jeg synes det så meget pænere ud, jeg følte nærmest ikke jeg kunne tage noget tøj på uden, at jeg følte mig udstillet eller så vulgær ud, så jeg gemte mig i store trøjer for at skjule dem mest muligt.
    Men som du selv skriver, der kommer et tidspunkt hvor man må acceptere dem, hvilken størrelse de har og hvordan de ser ud og få det bedste ud af dem, og i dag er jeg rigtig glad for mine. Synes dog stadig det er super fint og feminint med mindre bryster som dine 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nora

      Hvor er du sød at du gider læse det og sej at du kommenterer og også er så ærlig! 😀 Tusind tak! Det er sjovt, for da jeg var yngre tænkte jeg aldrig over at det kunne være den anden vej rundt. Jeg var den sidste i min klasse der fik bryster så jeg puttede vat i min BH for at føle mig ligesom de andre piger. Og ja, lige præcis, til sidst accepterer man dem! Jeg synes også store bryster som dine er mega flotte, og nogle gange kunne jeg godt lige tænke mig at prøve det, haha, men har det rigtig godt med mine nu. Og det smukkeste er jo når kvinder har selvtillid, rocker deres bryster og viser dem frem uanset størrelse!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • L

      Selvfølgelig!
      Haha den med vattet var der mange der brugte, jeg fattede det ikke for det var jo så pænt uden 😉 Men ja det vigtigste er hvor vi er nu, at vi uanset om vi har store eller små bryster, arbejder med det vi har!

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nora

      Det var heller ikke særlig behageligt, haha! Det var dengang jeg brugte BH’er i størrelse 60A hvor man ikke engang behøver en endnu 😉 Og ja, præcis, det er klart det vigtigste! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mega sejt skrevet! Jeg ville ønske, jeg selv havde ‘små’ bryster, for jeg synes, det ser så feminint ud. Det er sgu ikke ligefrem feminint at rende rundt med et par kæmpe kasser – ifølge mig, haha!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nora

      Tusind tak! Også for at du tog dig tid til at læse det! Jeg synes netop også det ser rigtig fint og feminint ud. Men store bryster er altså lige så flotte, det er bare to meget forskellige måder! Det er ret sjovt at det med at ville have den anden størrelse nogle gange faktisk går begge veje – det troede os der har de små gajoler ikke at det gjorde, hehe!

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Off-Shoulder Sundancer Romper