Broiderie Anglaise Playsuit

My Winter Must-Haves

IMG_7521

IMG_7520

IMG_7517

IMG_7512

IMG_7516

IMG_7515

IMG_7514

Jeg har glædet mig længe til at vise jer min vinter must-haves! Jeg er nemlig super glad for disse ting, og jeg synes det er så fedt at se folks årstids-must-haves selv, så jeg tænkte at jeg ville vise jer mine. Efterår er officielt slut på mandag, og jeg er så spændt og glad over de mere vinter – og juleinspirerede ting man kan hive frem! <3 Varme sweatre, store halstørklæder, røde og grønne julefarver, varme drikke og varme, krydrede dufte!

Mit første must-have er mit store, lækre fjertørklæde. Det er super varmt og fint, og jeg er vild med den lysegrå farve, som går rigtig godt til mit lyse hår. Det har også fine sorte perler, som giver lidt ekstra pynt, men samtidig ikke er for voldsomme da de er sorte. Store tørklæder er must-haves for mig om vinteren, fordi de virkelig varmer meget, og jeg fryser ALTID, så hvis de er store nok kan de også bruges til at varme mine ben hvis jeg er på cafe, i biografen eller lignende og der er koldt. Mit fjertørklæde er fra Zanca Sonne.
Mit næste must-have er min termo-kop! Jeg har tit travlt om morgenen, eller slet ikke klar på at drikke noget inden jeg skal ud af døren, så jeg ELSKER denne, da jeg kan tage varm vanilje-latte med on-the-go. Min er ret speciel, men jeg elsker den! Den er fra Knuthenborg, og jeg synes den er vildt sjov. Hallo! En tiger med dykkerbriller?! Det er da fedt!
Tredje must-have er mine skønne håndvarmere fra Buch Copenhagen, som jeg købte for et par måneder siden. Er vild med den mossede farve og det fine mønster. De har hul til tommelfingeren, og så er de fine perler ovenpå bare super fint, og er en fed kontrast til de lidt rå håndvarmere.
Om vinteren får jeg super tørre læber, så jeg ved ikke med jer, men jeg skal have fugt til mine læber hele tiden! Mit yndlings læbeprodukt til vinter er min Nivea Lip Butter med Vanilla og Macademia, da den dufter dejlig varm og fyldig, og passer perfekt til vinter! Den holder desuden læberne SUPER bløde!
Sidst, men ikke mindst er jeg nødt til at have rød neglelak på, og det har jeg altid stort set HELE december. En af mine yndlingsfarver er nummer 671 fra Dior, som er en mørk fuchsia, hvilket jeg elsker da den ikke er skrigende rød, men heller ikke bordeaux, som jeg går meget med til efteråret. Denne er perfekt til jul, hvor man vil have røde, glade, varme farver <3

Jeg skal smutte nu – skal ind og se Mockingjay – Part 1 med min lillesøster om lidt og vi skal spise ude først – glæder mig! <3

———

I have been looking so much forward to showing you my winter must-haves! I am so happy with these items and I think it is so great to see other people’s season must-haves, so I thought I would show you mine. Fall is officially over on Monday and I am so happy and excited for the more holiday inspired items I get to pull out! <3 Warm sweaters, big scarves, red and green holiday colors, warm drinks and warm, spicy scents!

My first must-have is my big feather scarf. It is super warm and pretty and I love the light grey color which goes so well with my blonde hair. It also has pretty black pearls which gives it extra sparkle, but not too much because they are black. Big scarves are must-haves for me in the winter because they give a lot of warmth and I am ALWAYS cold so if they are big enough they can be used to warm my legs if I am at a cafe or at the movies etc. and it is cold. My feather scarf is from Zanca Sonne.
My next must-have is my thermo-cup! I am often in a hurry in the morning or I do not feel like drinking anything before I head out, so I LOVE this as I get to bring hot vanilla latte with me on-the-go. Mine is pretty special, but I love it! I think it is hilarious. Hello! A tiger with diving goggles on? That is cool!
Third must-have is my beautiful hand warmers from Buch Copenhagen which I 
bought a few months ago. I love the mossy color and the cute pattern. They have holes for the thumbs and the cute pearls on top are so pretty and a great contrast to the edgy hand warmers.
In the winter I get really dry lips so I do not know about you, but I need moisture for my lips all the time! My favorite product for lips in the winter is my Nivea Lip Butter with Vanilla and Macademia as it smells amazingly warm and rich which is perfect for winter! It also keeps the lips SUPER soft!
Lats, but not least I have to have red nail polish on and I always have it on throughout the WHOLE month of December. One of my favorite colors er number 671 from Dior which is a dark fuchsia color which I love since it is not bright red, but not maroon either, which I wear a lot during fall. This is perfect for Christmas where you want red, happy and warm colors <3

I have to go now, I am going to see Mockingly – Part 1 with my little sister and we need to eat out before <3 Can not wait!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Broiderie Anglaise Playsuit