Flower Table

Broiderie Anglaise Playsuit

Broiderie Anglaise Playsuit3

Broiderie Anglaise Playsuit

Broiderie Anglaise Playsuit2

Broiderie Anglaise Playsuit4

via TheyAllHateUs.com

Jeg havde glædet mig til at lave et meget personligt indlæg til jer i aften om mit barndomshjem der er til salg og hvordan det føles at sige farvel. MEN vores internet skulle selvfølgelig gå ned i aften af alle aftener, og der var først forbindelse igen ved 22-tiden. (Indsæt rød, vred Emoji her) Øv, hvor er det ærgerligt, men jeg skriver alligevel nu selvom det er sent, og denne gang bare med et lille indlæg, da jeg er træt og skal tidligt op i morgen. Jeg ville lige vise jer sneak peak på – you can guess it – Spell Designs’ nye kollektion som kommer i næste uge! Jeg skulle egentlig ikke have noget fra den, men jeg har forelsket mig fuldstændig i denne dragt, som er på pre-sale lige nu på theyallhateus.com. Jeg elsker at den er denim og afslappet, men stadig med de fineste detaljer i udskæringen for neden og de fine blomster-mønste på alt stoffet. Den er virkelig et  MUST HAVE, og jeg tror den vil være virkelig fin med mit blonde hår til sommer!

——–

I was looking forward to writing a very personal post for you today about my childhood home which is for sale and how it feels to say goodbye. BUT our internet of course had to shut down tonight of all nights and it did not come back before ten this evening! (Insert angry red Emoji here) It is so annoying but I am going to write anyway even though it is late and this time just with a small post since I am really tired and going up early tomorrow. I just wanted to show you a sneak peak on – you can guess it – Spell Designs’ new collection which comes out next week! I was not going to purchase anything from it, but I have fallen head over heels in love with this playsuit, which is on pre-sale right now on theyallhateus.com. I love that it is denim and casual, but still has the prettiest details in the cutting on the bottom and the pretty flower patterns on the whole playsuit. It is really a MUST HAVE and I think it would look really cute with my blonde hair for Summer!

Signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flower Table