Frends Headphones

Sundancer Playsuit

Spell_Sundancer_Cap_sleeve_playsuit_Sunflower_6

Spell_Sundancer_Cap_sleeve_playsuit_Sunflower_2

17_Spell_Spring14_Wild-Ones-kimono_Fotor_Collage

Sundancer PlaysuitWild Ones Kimono, Prairie Girl Dress, USA Dress, Skull Tribe Kimono in Turquoise

Jeg er så glad, for jeg fik to gavekort til Spell Designs i julegave, et af min skønne lillebror og et af mine søde svigerforældre. Jeg købte to ting, jeg havde nemlig råd til lidt ekstra, da der lige nu og et par timer frem i nat er Boxing Day Sale, hvor man kan få 40% på det meste! Jeg købte den skønne USA kjole, som jeg har skrevet om her og her, og fordi der var 40% på den havde jeg samtidig råd til denne skønne sommerdragt, men det fineste blomsterprint og en lækker, gul farve. Jeg synes især den er fin med den fine, brune vest, og kan derfor forestille mig at den vil være perfekt med den jakke jeg har købt og pt. går og venter på. Jeg elsker den varme, dybe gule farve, som bliver så fin til blond hår og med sommerbrun hud! Der er ikke rabat på Spell Designs nyeste kollektion, men på stort set alt andet. På collagen har jeg samlet nogle af de ting jeg ejer (og USA kjolen jeg købte under dette udsalg) og elsker og har skrevet om, som I kan få til 40% nu!

——–

I am so happy, because I received two gift cards for Spell Designs for Christmas, one from my sweet little brother and one from my boyfriend’s parents. I bought two items, I was able to afford a little extra as there is Boxing Day sale going on right now and a couple more hours where you get 40% off most of their items! I bought the amazing USA dress which I have blogged about here and here and because there was 40% on it I was also able to get this gorgeous Summer playsuit with the prettiest flower print and a gorgeous, yellow color. I especially think it is pretty with the amazing brown vest and I can therefore imagine it being perfect with the jacket I have purchased and am waiting for these days. I love the warm, deep yellow color which will be perfect with blonde hair and Summer tan skin! There is not a discount on Spell Designs’ newest drop, but on basically everything else. On the collage I have collected some items I own (and the USA dress I purchased in the sale) and love and have blogged about that you can get 40% off right now!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frends Headphones