Tarte Cosmetics

My Haircut

10410761_10153445802397228_7790152318415276761_n

10443651_10153445801932228_3200731363000739673_n

Jeg blev klippet i mandags, og jeg ville lige vise jer, hvor kort mit hår er blevet <3 Det er ikke super kort, men i forhold til før er det meget kort! Jeg elsker mit lange hår, men nogle gange har jeg bare brug for at have det lidt kortere. Det vokser heldigvis hurtigt ud igen, men jeg kan også virkelig godt lide denne længde! Jeg synes den får mig til at se lidt yngre, friskere og mere approachable ud. Men jeg skal helt klart have det langt igen. Det føles dog super rart at have at have det kort nu og jeg er glad for jeg blev klippet. Det føles meget lettere, er nemmere at sætte og hurtigere at vaske og tørre. Hvad synes I om det? <3
(Imorgen kommer der nye køb fra H&M og mit outfit <3)

Lige nu sidder jeg i sofaen med min fantastiske kæreste og ser Disneys Brave. Jeg ELSKER den film, og har allerede grædt en lille tåre, (læs: hulket!) for den er virkelig rørende! I går havde jeg besøg af min skønne lillesøster og vi så The Holiday, som er en af mine yndlings julefilm <3 Tidligere i dag var jeg hjemme hos min søde mor. Og så er jeg ked af de sene indlæg, men med Bachelor og arbejde pt. er jeg lidt travl!

——–

I got a haircut on Monday and I just wanted to show you how short my hair is now <3 It is not super short, but compared to my length before it is pretty short! I love my long hair, but sometimes I just need to have it a little shorter. Luckily it grows fast again, but I also really love this length! Luckily it grows fast, but I also like this length! I think it makes me look younger, fresher and more approachable. But I am definitely letting it grow long again. It does feel super nice to have it short now and I am happy I got a haircut. It feels a lot lighter, is easier to style and faster to wash and dry. What do you think about it! (Tomorrow I will blog my new purchases from H&M and my outfit <3)

Right now I am sitting in my couch with my fantastic boyfriend and watching Disney’s Brave. I LOVE that movie and have already shed a little tear. (Read: Weeped!) because it is really touching! Yesterday my amazing littlesister visited and we watched The Holiday which is one of my favorite Christmas movies <3 Earlier today I was at my sweet mum’s. And I am sorry about the late night entries, but with Bachelor and work atm. I am a little busy!

Signatur 2

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tarte Cosmetics