L'diR Hand Painted

Hair Dilemma: Lob?

Casual-Blond-Straight-Lob-Hairstyle_Fotor_Collage

I december blev jeg jo som bekendt klippet en del. Jeg er vant til at have pænt langt hår som går helt ned til under barmen. Jeg blev lidt træt af det og fik det derfor klippet til under skuldrene for halvanden måned siden. Siden har jeg savnet mit lange hår og går pt. og venter på at det skal vokse ud igen. MEN jeg har fået sådan lyst til at gøre noget helt andet. Jeg har nemlig et ret aflangt ansigt. Og langt hår gør ikke noget godt for den form, da det gør ansigtet længere at se på, på en måde trækker det ansigtet ned. Derfor overvejer jeg den frisure der er ret trendy lige pt., nemlig “The Lob”. Lob er en sammentrækning af “long” og “bob”, altså lang page. Det er en rigtig god frisure hvis man som jeg har et lidt langt ansigt og gerne vil vise sine træk omkring kindbenene og kæberne frem. Jeg synes det er sådan en lækker, enkel, frisk og fin frisure! Jeg elsker når den sidder lidt uglet og tilfældigt, og kan forestille mig at den er rigtig god til hatte, huer eller boho-pandebånd! Jeg elsker den især til lyst, fyldigt hår som jeg er så heldig at være indehaver af. Men da det er en meget kort frisure er jeg stadig meget i tvivl. For jeg elsker mit lange hår og jeg savner det meget allerede. Hmm…

——–

In December I, as known, got a pretty drastic haircut. I am used to having pretty long hair which go all the way down to under my bust. I got a little tired of it and therefore I had it cut to under my shoulders a month and a half ago. Ever since that I have been missing my long hair and am currently waiting for it to grow out again. BUT I have suddenly gotten the urge to do something completely different. I have a pretty long face. And long hair does not do that shape any good as it makes the face even longer to look at, kind of drags the face down. Therefore I am considering a hairdo which is quite trendy right now which is “The Lob”. Lob is a contraction of “long” and “bob”, so a long bob. It is a really good hairdo if ou like me have a face that is a little long and want to show off your features around the cheekbone and jaw area. I think it is such a gorgeous, simple, fresh and pretty hairdo! I love when it has been styled a little messy and random and I can imagine it being really good with hats, beanies or boho headbands! I especially love it for blonde, full hair which I am lucky to be the owner of. But as it is a really short hairdo I still have my doubts. Because I love my long hair and I miss it a lot already. Hmm…

Signatur 2

2 kommentarer

 • Bebsens mor

  På de billeder du har lagt op, ser den der lob i hvert fald rigtig flot ud. Jeg tænker at det også må være en lob som Kim Kardashian lige har fået- klæder hende virkelig! Go for lob’en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nora

   Ja, hendes er dog lidt længere end hvad jeg havde tænkt – men det virker også som sådan en længere page (:
   Jeg tror jeg gør det (; Det vokser jo ud igen!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

L'diR Hand Painted