Bamboo Chairs

Khaki & Leopard

Skærmbillede 2016-07-25 kl. 00.53.29
/JACKET/DRESS/SCRUNCHY/SUNGLASSES/NAIL POLISH/BOOTS/

Jeg behøver næsten ikke fortælle, at jeg allerede er ejer af den fantastiske jakke. Det er min nye yndlingsjakke. Jeg forstår slet ikke hvor smuk og fantastisk den er – og samtidig er den rå! Da jeg stadig ventede på den, lavede jeg et outfit med den, for at kunne udholde spændingen. Jeg er vild med blandingen af khakigrøn og leopardprint, da det giver et super fedt safari-look, som jeg af én eller anden årsag er helt obsessed med i øjeblikket. Kjolen er desuden smuk og feminin, hvilket giver en god kontrast til den rå jakke, og især med de fantastiske, rå støvler, som jeg ønsker mig så meget i øjeblikket. Scrunchy, solbriller og den lækre neglelak er små detaljer, der ville gøre outfittet helt perfekt. Nøj, hvor jeg glæder mig til at style jakken! Jeg tror den passer til alt!

/

I almost do not need to tell you that I am already the owner of this fantastic jacket. It is my favorite jacket. I can not even comprehend  how beautiful and fantastic it is – and also really edgy! When I was still waiting for it I made an outfit with it, to withstand the excitement. I am crazy about the combination of khaki and leopard, as it creates a super cool safari look, which I, for some reason, am totally obsessed with these days. The dress is beautiful and feminine, which makes for a nice contrast to the edgy jacket and especially with the fantastic, edgy boots which is a big wish of mine right now. Scrunchy, sunglasses and the gorgeous nail polish are little details that would make the outfit just perfect. Eek, I am so excited to style this jacket! I think it goes with everything!

2 kommentarer

 • Paige

  Yeeeeeeesss!!! I love this combo too! And I think it will look amazing with your mimi boots in tan as well <3
  Btw, I always wanna ask how you edit photo to combine like this together? What photo editor program do you use? Xx

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • OOH, you’re right! I’ll try to pair them with my boots soon! <3
   I use Photoshop, it takes a long time sometimes, cutting out the background etc., but I love working in Photoshop 😀
   xx

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bamboo Chairs