Pandora Night Garden

Bamboo Chairs

BAM1_Fotor_Collage
/1/2/3/4/

Jeg har et lille hjørne i min lejlighed, hvor jeg bare ved, at der skal stå en stol. Ikke bare en random stol, men en speciel, unik stol, som passer til resten af rummet, og som man kan sætte sig i og læse eller skrive lidt blog. Jeg har været totalt på bar bund mht. hvilken slags stol, men er på det sidste blevet helt forelsket i tanken om en bambusstol. Jeg synes det ser så rustikt, eksotisk og naturligt ud, hvilket helt klart er den stil jeg stræber efter, og arbejder på at få gennemført, i vores lejlighed. Jeg har fundet fire bud, som jeg er ret lun på. Min favorit er nr. 1, jeg er vild med hvor rå den ser ud, og jeg ville elske at gøre den rigtig hyggelig ved fylde den med puder og tæpper.

/

I have a little corner in my apartment where I just know I want a chair. Not just a random chair, but a special, unique chair, which matches the rest of the room, and which I can sit down in to read or blog a little. I have been totally clueless when it comes to the type of chair I wanted, but lately I have fallen totally in love with the thought of a bamboo chair. I think it looks so rustic, exotic and natural which is definitely the style I am going for, and working on getting through in our apartment. I have found four potential chairs that I am crushing on. My favorite is number 1, I am loving how raw it looks and I would love to make it really comfy by adding lots of pillows and throws.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandora Night Garden